ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ : Ο FASHION PHOTOGRAPHER ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ : Ο FASHION PHOTOGRAPHER ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Τις τελευταίες μέρες πολύς λόγος γίνεται για τον νέο κριτή του GNTM  (Greece΄s Next Top Model), που δεν είναι άλλος από το Δημήτρη Σκουλό. Ο Δημήτρης είναι ένας καταξιωμένος fashion φωτογράφος- και όχι μόνο- με εμπειρία και καταξίωση στη διεθνή αγορά, καθώς έχει εργαστεί για τα περιοδικά ELLE,VOGUE,HARPER’S BAZAAR,MARIE CLAIRE,ESQUIRE και MADAME FIGARO, αλλά και στο χώρο της διαφήμισης με καμπάνιες στις εταιρείες L’Oreal Paris, AdidasSports, Honda Cars και άλλες.

Αυτή την περίοδο τον βλέπουμε στο Next Top Model ως κριτή, ένα πρότζεκτ το οποίο του ταιριάζει πολύ, καθώς η καταξίωσή του και η επαγγελματική του εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας, τον καθιστούν κατάλληλο στο να καθοδηγήσει τα υποψήφια κορίτσια και να επηρεάσει για το πιο σωστό αποτέλεσμα. Η ευγένειά του συνοδευόμενη πάντα με ειλικρίνεια είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και τον καθιστούν έναν πολύ ικανό κριτή για τον τομέα της μόδας,εφόσον είναι κάτι που γνωρίζει καλά.

Με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν για φωτογραφήσεις και θα έλεγα πως αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η δυναμική προσωπικότητά του και η δημιουργικότητά του, στοιχεία εκ των οποίων αναμένεται να αποδώσει το προσωπικό του στυλ στο φετινό GNTP.

footer roula

Sign Up