Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη: Η fashion blogger “Style Heroine” που σαρώνει στον παραμυθένιο χώρο της μόδας

Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη: Η fashion blogger “Style Heroine” που σαρώνει στον παραμυθένιο χώρο της μόδας

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018

Η αλήθεια είναι ότι το blogging στην Ελλάδα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και ειδικότερα όταν έχουμε να κάνουμε με fashion blogging. Πόσες όμως είναι αυτές που πραγματικά ξεχωρίζουν στον χώρο αυτό; Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη πάντως, γνωστότερη και ως “Style Heroine”, είναι σίγουρα μια από αυτές και θα σε κάνει από την πρώτη στιγμή να καταλάβεις πως η μόδα κυλάει στο αίμα της.

Ξεκινώντας το 2011 το StyleHeroine.com,  κατάφερε να επεκτείνει το blog της στο εξωτερικό και να συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως ο Tommy Wood, για τον οποίο και σχεδίασε την δική της συλλογή,  η οποία έγινε sold out στο άψε σβήσε.

Η Ευαγγελία συνεργάζεται ακόμα, με κορυφαίες boutiques και sites, όπως η Louisa και το net-a-porter αντίστοιχα, ενώ θα την βρει κανείς αρκετά συχνά στις σελίδες των top περιοδικών μόδας όπως η Vogue και το Harpers Bazaar.

Όπως αναφέρει η ίδια, μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα της, ήταν η πρόσκληση στο show υψηλής ραπτικής του Valentino στην Piazza di Spagna στην Ρώμη, όπου ήταν ένα από τα ομορφότερα θεάματα που είχε αντικρύσει ποτέ.

Balenciaga, Chanel, Tiffany & Co, Valentino κ.α. είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία brands, που την έχουν εμπιστευτεί για projects. Η Style Heroine με την μίνιμαλ αισθητική της και μότο “the less is more” κατάφερε, χωρίς αμφιβολία, να κατακτήσει το χώρο της μόδας, τόσο με το εντυπωσιακό της στυλ, όσο και με την ξεχωριστή της προσωπικότητα.

footer roula

Sign Up