Η αγαπημένη facialist του Hollywood είναι ελληνίδα

Η αγαπημένη facialist του Hollywood είναι ελληνίδα

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Μία από τις αγαπημένες facialists του Hollywood είναι η Anastasia Achilleos με καταγωγή από την Ελλάδα και ένα πελατολόγιο που περιέχει τα μεγαλύτερα ονόματα του εξωτερικού.

Η Anastasia είναι αυτή που ευθύνεται για την διαχρονική λαμπερή και νεανική επιδερμίδα της Kate Moss, ενώ η Gwyneth Paltrow την επισκέφτηκε λίγε ημέρες πριν τον γάμο της για να έχει την πιο λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα που θα μπορούσε. 

Με παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρίας , δεν μας φαίνεται περίεργο που η Olay την προτίμησε το 2017 για Global Ambassador του brand.

Σύμφωνα με την Anastasia, το νούμερο ένα συστατικό στα προϊόντα περιποίησης είναι το υαλουρονικό οξύ γιατί βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου, πράγμα που δίνει ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Αυτό που πιστεύει για την περιποίηση μας είναι στην πραγματικότητα η εφαρμογή του προϊόντος παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Όπως δήλωσε η ίδια «Στην πραγματικότητα η εφαρμογή του προϊόντος είναι πολύ πιο σημαντική από το ίδιο το προϊόν τις περισσότερες φορές. Κάνοντας κυκλικές κινήσεις γύρω από το κόκαλο των ματιών, μπορείς να μειώσεις το πρήξιμο των ματιών πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι με κάποιο εργαλείο».

Ενώ για αυτήν την περίοδο η Anastasia προτείνει ένα λαδάκι όταν κάνουμε μασάζ προσώπου. «Για λάμψη τώρα το χειμώνα, κάνε μασάζ όσο βλέπεις τηλεόραση, όσο είσαι στο τηλέφωνο, πριν πας για ύπνο -μερικά λεπτά θα κάνουν τη διαφορά.» προσέθεσε.

Με τα αποτελέσματα που έχουμε δει δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο που παγκοσμίως ταξιδεύουνε για ένα ραντεβού με την Anastasia Achilleos και σίγουρα θα ακολουθήσουμε τα tips της.

footer roula

Sign Up