Βίκυ Βλαχώνη: Η «γκουρού των συναισθημάτων»

Βίκυ Βλαχώνη: Η «γκουρού των συναισθημάτων»

Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018

Όπως καλά διάβασες και στον τίτλο, η Βίκυ Βλαχώνη είναι η Ελληνίδα ψυχοθεραπεύτρια που στο Χόλιγουντ την προσκυνούν, καθώς θεωρείται η «γκουρού των συναισθημάτων».

Στην λίστα με τους πελάτες της Βίκυς Βλαχώνη ανήκουν, όχι μόνο διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Gwyneth Paltrow και η Cameron Diaz, αλλά και πελάτες όπως οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα την Βίκυ.
Γεννημένη στην Αθήνα, μεγάλωσε σε ένα αθλητικό και προσανατολισμένο στην υγεία, περιβάλλον. Αποχαιρετώντας την Ελλάδα στα δεκαοχτώ της, άνοιξε τα φτερά της για το Λονδίνο κάνοντας σπουδές στην οστεοπαθητική. Μάλιστα, ανήκει στις πρώτες γυναίκες που κατάφεραν να πάρουν μεταπτυχιακό από το European School of Osteopathy.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία δουλεύοντας στις πιο διάσημες ολιστικές κλινικές του Λονδίνου, κάνοντας θεραπεία σε χορευτές από το Βασιλικό Μπαλέτο και των μεγάλων θεατρικών παραγωγών του West End, όπως το Cats και το The Lion King.

Η Βίκυ άρχισε να εξελίσσεται όλο και περισσότερο, ώσπου δημιούργησε το δικό της γραφείο, στο οποίο εφάρμοζε θεραπείες και μεθόδους με στόχο την ανακούφιση του συναισθηματικού αλλά και ψυχικού πόνου.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής αυτών των μεθόδων, την έκαναν παγκοσμίως γνωστή, αποκτώντας σιγά σιγά ένα αφοσιωμένο πελατολόγιο, συμπεριλαμβανομένων των μελών την βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η Βίκυ σήμερα εφαρμόζει τις πρακτικές της στο Beverly Hills στην California και φαίνεται πως οι διάσημοι πελάτες της, την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Η ίδια μάλιστα έχει γράψει και το δικό της βιβλίο με τίτλο «The body doesnt lie», το οποίο αποτελεί πλήρης οδηγός για το πώς να εξαλείψουμε τον πόνο από την ζωή μας, αλλά και να αισθανόμαστε κάθε μέρα που περνάει όλο και καλύτερα.

Οι διάσημοι πελάτες της Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαρία Μενούνος, Κέιτι Πέρι και άλλοι, την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Και αυτό, γιατί η Βίκυ ξέρει πως να απομακρύνει τον πόνο και το στρες μέσα από πρωτοποριακές τεχνικές διάρκειας μιάμισης ώρας.

Τέλος, η Βίκυ μοιράζεται καθημερινά συμβουλές στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου και έχει πάνω από 30.000 followers να διαβάζουν και να εμπνέονται από τα posts της.

footer roula

Sign Up