ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ HUGO ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ HUGO ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Τα Γυαλιά HUGO, για τη σεζόν, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, έχουν σχεδιαστεί για όσους βλέπουν τη μόδα ως μέσο προσωπικής έκφρασης. Τα αυστηρά μεταλλικά μοντέλα με τις καθαρές γραμμές και τα κοψίματα ξεπερνούν τις παγιωμένες αντιλήψεις και αποπνέουν μια αίσθηση προοδευτικότητας. Πλέον τα νέα γυαλιά ηλίου, σε τολμηρούς συνδυασμούς, φέρουν ανεστραμμένο το λογότυπο HUGO.

ΜΟΝΤΕΛΟ HUGO FASHION SHOW
To μοντέλο, HUGO 1022, είναι unisex. Με τη γεωμετρική του φόρμα και τα κοψίματα στο μεταλλικό μπροστινό τους τμήμα, αποτελεί από μια ηχηρή δήλωση μόδας. Ο λεπτός μεταλλικός σκελετός διαθέτει βραχίονες από ασετάτ με ορατό συρμάτινο πυρήνα και προσαρμοζόμενα επιρρίνια για τέλεια εφαρμογή. Τα γυαλιά, τονισμένα από το κόκκινο ανεστραμμένο λογότυπο HUGO στους φακούς και το διακριτικό λογότυπο στους βραχίονες, εκφράζουν τον ολοκαίνουργιο τους χαρακτήρα.

Το μοντέλο αυτό διατίθεται στους ακόλουθους συνδυασμούς: ματ/διαφανές μαύρο με γκρι φακούς, ματ ροζέ με ροζέ φακούς, ματ/διαφανές κόκκινο με κόκκινους φακούς και ματ/διαφανές μπλε με μπλε φακούς. 

Μοντέλο Fashion Show: Γυαλιά ηλίου HUGO 1022/S

UNISEX ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΦΟΡΜΑ
Αυτή τη σεζόν, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, προσφέρει μια ιδιαίτερη εκδοχή της τάσης. Οι προχωρημένοι μεταλλικοί σκελετοί διαθέτουν διαφανείς βραχίονες με ορατό συρμάτινο πυρήνα και ανεστραμμένο το λογότυπο HUGO.

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται στους εξής συνδυασμούς: ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς, μαύρο ματ με καθρεπτέ κόκκινους φακούς και χρυσό ματ με χρυσούς φακούς πολλαπλών επιστρώσεων.

Μοντέλα: Γυαλιά ηλίου HUGO 1021/S

 

Η συλλογή γυαλιών HUGO παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group
Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

footer roula

Sign Up