Αυτά είναι τα μυστικά για το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη

Αυτά είναι τα μυστικά για το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018

Η πιο συχνή ερώτηση που λαμβάνω αγαπημένες μου, είναι για το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη και για τα διάφορα tips και tricks που χρησιμοποιώ πάνω της. Ήρθε η ώρα να σας απαντήσω και να σας δώσω μερικά από τα μυστικά μας.

Για σκιές, η πιο συχνή μας επιλογή είναι οι γήινες αποχρώσεις με θερμούς υποτόνους, έτσι ώστε να δίνουμε λίγο βάθος και χρώμα στο μάτι, όμως να παραμένει καθαρό. Με μία πιο σαμπανιζέ σκιά περνάω το κινητό βλέφαρο και κάτω από το φρύδι.

Όταν φτάνει η στιγμή του eyeliner, πάντα προτιμάω να βάζω μολύβι πρώτα ώστε να μην ξεφύγουμε με τίποτα και να κάνω ελεύθερα τις διορθώσεις που θέλω. Η Ελένη λατρεύει έντονη τη γραμμή γιατί δίνει νεανικό αποτέλεσμα. Η μάσκαρα είναι η αδυναμία όλων μας, έτσι βάζουμε μπόλικη για να έχουμε έντονο αποτέλεσμα. Πάντα βάζουμε μπεζ μολύβι στην υγρή πλευρά του ματιού, για να ανοίξει το μάτι και να δίνει πιο καθαρό αποτέλεσμα.

Στο ρουζ που τόσο λατρεύει η Ελένη πάντα πάμε σιγά σιγά, κορίτσια μου καλύτερα να προσθέσουμε στο τέλος, παρά να γινόμαστε κλόουν. Συνηθίζω να ανακατεύω δύο χρώματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δείτε στο video από κάτω.

footer roula

Sign Up