DIORSHOW: Τα νέα προιόντα για ολοκληρωμένο μακιγιάζ στα μάτια από τον DIOR

DIORSHOW: Τα νέα προιόντα για ολοκληρωμένο μακιγιάζ στα μάτια από τον DIOR

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Κάθε χρόνο, με την πείρα από τα παρασκήνια και των επιδείξεων μόδας και με την έμπνευση του Peter Philips, δημιουργικού διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ DIOR, ο DIOR δημιουργεί νέους συμμάχους για τα μάτια: τα προϊόντα DIORSHOW.

O DIOR, ένας γνήσιος «δημιουργός χρωμάτων», αντλεί έμπνευση από τις νέες επαγγελματικές τεχνικές του θαυμαστού κόσμου δημιουργίας , των επιδείξεων μόδας, ανεβάζοντας τον πήχη του χρώματος σε νέα ύψη το 2018.

«Ήθελα να χαρίσω στις γυναίκες ένα εργαλείο που να τους επιτρέπει να είναι τολμηρές με το χρώμα, παραμένοντας κομψές», λέει ο Peter Philips.

DIORSHOW ON STAGE LINER
Το Diorshow on stage liner, είναι δημιουργημένο για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράσει την καλλιτεχνική της πλευρά μέσω της ομορφιάς.

Ένα εξαιρετικά εύκαμπτο, υβριδικό απλικατέρ, αποτελούμενο από μία λοξή άκρη και μία άκρη με πινέλο, έντονα χρώματα και αποτελέσματα. Η λοξή, αεροδυναμική άκρη του απλικατέρ Dior, επιτρέπει την ακρίβεια στην γραμμή των βλεφαρίδων με απολυτή σαφήνεια. Είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτη και δημιουργεί την επιθυμητή γραμμή, φαρδιά η λεπτή.

Το χρώμα αδιάβροχης γραμμής δεν μεταφέρεται έχοντας διάρκεια 24 ώρες και δεν απλώνεται στα βλέφαρα, έτσι ώστε τα μάτια να παραμένουν γοητευτικά. Σχεδιασμένο ως on stage liner, κυκλοφορεί σε εξαιρετικά λαμπερό μαύρο βινύλ καθώς και σε 14 έντονες καθαρές, κορεσμένες, ματ, η αστραφτερές αποχρώσεις. Αυτή η μεγάλη ποικιλία αποτελεσμάτων έχει επιτευχθεί χάρη σε ένα ρυθμιζόμενο, πορώδες απλικατέρ με λοξή άκρη, που δημιουργήθηκε ώστε να χαρίζει μία περλέ λάμψη.

DIORSHOW PUMP’N’VOLUME MASCARA
Το 2017, ο DIOR ξεκίνησε την επανάσταση στον τομέα της μασκαράς με την DIORSHOW PUMP’N’VOLUME , μία υπέροχη σύνθεση για θεαματικό όγκο στις βλεφαρίδες. Φέτος, ο DIOR ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη και δημιουργεί 4 αποχρώσεις και μία αδιάβροχη έκδοση στο ίδιο καινοτόμο μπουκαλάκι, για τις γυναίκες που λατρεύουν την περιπέτεια.

Με μία μονό πίεση στο εύκαμπτο, ελαστομερές μπουκαλάκι, η συμπυκνωμένη σύνθεση της DIORSHOW PUMP’N’VOLUME ρευστοποιείται εναποθέτοντας στο βουρτσάκι τη σωστή ποσότητα προϊόντος.

Απολαύστε το χρώμα στις άκρες των βλεφαρίδων σας με τις 4 νέες neon αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης του DIOR: purple pump 160, blue pump 260, , coral pump 640 και pink pump 840

Συνδυάζει την εξαιρετική ένταση με την αδιάβροχη διάρκεια. H διάφορα όγκου μεταξύ μίας κλασσικής και μίας αδιάβροχης μασκαράς ίσως είναι υπαρκτή, άλλα η DIORSHOW PUMP’N’VOLUME waterproof διατηρεί τον έντονο όγκο χάρη στην ακόμα υψηλότερη δόση κεριού από τις κλασσικές αδιάβροχες συνθέσεις του DIOR. Oι γυναίκες παρατηρούν αύξηση στον όγκο των βλεφαρίδων για ένα θεαματικό αποτέλεσμα όγκου και μία εντυπωσιακή μακρά διάρκεια.

 

3

DIORSHOW ALL-DAY BROW INK
Tα φρύδια δεν είναι πλέον μία λεπτομέρεια. Tέλεια σχηματισμένα, φυσικά έντονα, τα φρύδια είναι το απαραίτητο τελευταίο βήμα για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών.Για τον συνδυασμό της τελειότητας με ένα φυσικό, αυθεντικό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα, ο DIOR δημιούργησε ένα μελάνι φρυδιών με αποτέλεσμα τατουάζ που χρωματίζει το δέρμα κάτω από τα φρύδια.

H σύνθεση είναι πλούσια σε χρωστικές υψηλής έντασης που χρωματίζουν διακριτικά το δέρμα σε ένα μόνο πέρασμα. Το λοξό απλικατέρ επιτρέπει τον ακριβή σχηματισμό των φρυδιών και καθιστά εύκολο το γέμισμα των αραιών σημείων.

Η σύνθεση με μελάνι είναι πλούσια σε αδιάβροχα πολυμερή, διασφαλίζοντας ένα άψογο αποτέλεσμα με 36ωρη διάρκεια που μένει σταθερό, δεν ξεθωριάζει και αφαιρείται εύκολα με ντεμακιγιάζ.

Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις. ανοιχτόχρωμο, μεσαίο και σκούρο, για κάθε χρώμα φρυδιών.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τις 7 Μαΐου, προετοιμαστείτε!

footer roula

Sign Up