Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Η όμορφη παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου διαθέτει ένα από τα πιο κλοσχηματισμένα σώματα της ελληνικής showbiz. Έχοντας ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό γνωρίζει καλά τις ανάγκες του οργανισμού της και φροντίζει να του παρέχει όσα χρειάζεται και να αποφεύγει τις υπερβολές.

Ακολουθεί, λοιπόν μία ισορροπημένη διατροφή,  και φροντίζει μέσα στην εβδομάδα να καταναλώνει διάφορες τροφές (όσπρια, κρέας, ψάρι κλπ). Γενικότερα είναι από τις τυχερές που δεν τρελαίνονται για γλυκά, αποφεύγει επίσης τα τηγανιτά και την υπερβολή στο λάδι γενικότερα.  Αν κάποια μέρα, όμως, θελήσει να κάνει κάποια ατασθαλία δεν θα διστάσει,  απλώς θα φροντίσει τις επόμενες μέρες να μην επαναλάβει κάποια υπερβολή.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πίνει πολύ νερό, σχεδόν καθόλου αλκοόλ και φροντίζει να αποφεύγει τα αναψυκτικά. Καταναλώνει όμως αρκετή ποσότητα πράσινου τσαγιού χωρίς ζάχαρη, συγκεκριμένα μετά από κάθε γεύμα της! Αυτή η συνήθεια αυξάνει το μεταβολισμό, ενώ ταυτόχρονα, της προσφέρει και απόλυτη αντιοξειδωτική προστασία.

Πιο ειδικά, η μέρα της διατροφικά κυλάει ως εξής: Για πρωινό επιλέγει  συνήθως ένα τοστ, ένα σαντουιτσάκι ή ένα μπολ γάλα με δημητριακά. Το μεσημέρι θα φάει  κανονικά ό,τι φαγητό έχει μαγειρέψει για τα παιδιά της, αλλά όχι μεγάλη ποσότητα, και το βράδυ θα φάει το ίδιο με το μεσημέρι αλλά πιο λίγο. Σαν σνακ προτιμά ένα φρούτο ή γιαούρτι ή κριτσίνι και φροντίζει να μην μένει νηστική για πάνω από 3 ώρες. 

Της αρέσει να γυμνάζεται αλλά δεν υπερβάλλει. Αθλείται ανά διαστήματα, όσο αντέχει και προλαβαίνει. Προτιμά τη γιόγκα,  το τρέξιμο, την  κολύμβηση και πηγαίνει γυμναστήριο. Έχει περάσει και περίοδος που χόρευε πολύ ειδικά κατά την διάρκεια αλλά και μετά το Dancing. Γενικά της αρέσει να εναλλάσσει την γυμναστική της για να μην νιώθει ότι καταπιέζεται αλλά να απολαμβάνει την άσκηση.

footer roula

Sign Up