Έτσι θα αποκτήσετε αφοπλιστικά μάτια όπως η JLo

Έτσι θα αποκτήσετε αφοπλιστικά μάτια όπως η JLo

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020

Το μακιγιάζ των ματιών της Jennifer Lopez είναι πάντα αφοπλιστικό και για αυτό ευθύνεται ο προσωπικός της make up artist. Ο ίδιο πιστεύει πως το μυστικό κρύβεται στις σωστές ποσότητες και στην σωστή τεχνική. 

Ένα από τα προϊόντα που δίνουν αυτήν την ένταση που έχει στα μάτια της η JLo είναι η mascara, αλλά και οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για την τεχνική του.

«Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκινάς από τις ρίζες των βλεφαρίδων και εκεί να δίνεις τη μεγαλύτερη έμφαση. Άπλωσε τη μάσκαρα στις ρίζες κάνοντας μικρές κινήσεις πίσω και προς τα μπροστά, πριν φτάσεις έως τις άκρες των βλεφαρίδων σου. Μη φοβηθείς να ασκήσεις μία παραπάνω πίεση με το βουρτσάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Επίσης, προσωπικά, προτιμώ να τοποθετώ πολύ λεπτές αλλά πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες και μετά να βάζω μάσκαρα, αντί να χρησιμοποιώ πιο παχιές ψεύτικες βλεφαρίδες, όπου μετά τη μάσκαρα δείχνουν κάπως υπερβολικές στα μάτια.» είπε ο ίδιος.

footer roula

Sign Up