Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ KYLIE JENNER ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ KYLIE JENNER ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Η Kylie Jenner, αν και είναι μόλις 21 ετών, ανήκει στη λίστα Forbes, ως η πιο νέα αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος έχοντας αποκτήσει τη δική της σειρά καλλυντικών, Kylie Cosmetics, και όχι μόνο. 

Για την Kylie, το makeup δεν αποτελεί μόνο ένα επιχειρηματικό σχέδιο, δεν είναι μια γρήγορη λύση για να καλύψει τις ατέλειες τις, αντίθετα γι᾽ αυτή νείναι μια μορφή τέχνης. 

Την Τρίτη, συναντήθηκε με τη Vogue, για να συζητήσουν το τι κρύβεται πίσω από τα μοναδικά της beauty looks.

Αναφέρει πως παίζοντας με το makeup της, διασκεδάζει και η αυτοπεποίθησή της φτάνει στα ύψη. Μπορεί να μεταμορφωθεί, ανάλογα τη διάθεσή της. Νιώθει πολύ δημιουργική, είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή της. 

Δεν διστάζει να πειραματίζεται και αυτό μας το έχει αποδείξει. Τη μια βδομάδα μπορεί να έχει ροζ απόχρωση στα μαλλιά και την επόμενη μπλε. Φυσικά, πάντα συνδυάζει την απόχρωση των μαλλιών της με το μακιγιάζ. Όταν για παράδειγμα έχει ροζ μαλλιά, τότε η σκιά αλλά και το κραγιόν της, θα βρίσκονται στους ίδιους τόνους. Της αρέσει να εξερευνά όλους τους δυνατούς τρόπους μακιγιάζ.

Η Kylie, μέσω του μακιγιάζ εξωτερικεύει τα συναισθήματά και τη διάθεσή της. 

Το μακιγιάζ την κάνει να ανταγωνίζεται τον ίδιο της τον εαυτό. Την ωθεί σε συνεχείς αλλαγές, η διαφορετικότητα τη γοητεύει. Όπως μάλιστα αναφέρει, το κερασάκι στην τούρτα της είναι να παρατηρεί τις αλλαγές στις εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια. 

footer roula

Sign Up