Η σημερινή ευχάριστη έκπληξη από τη The Body Shop

Η σημερινή ευχάριστη έκπληξη από τη The Body Shop

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Σήμερα έφτασε στο γραφείο μου ένα εκπληκτικό πακέτο από την The Body Shop. Αυτό περιείχε 3 από τα νέα fast- absorbing body yogurts, τo British Rose, το Almond Milk και το Mango. Η σειρά περιλαμβάνει επιπλέον 3 αρώματα  Strawberry, Coconut, Moringa.

Η αναζωογονητική σύνθεση gel-cream απορροφάται από τη νωπή επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα, προσφέροντας 48 ώρες ελαφριάς ενυδάτωσης.  Έτσι, βγαίνοντας από το ντους, μπορώ να ντυθώ μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα.

Τα Body Yogurts είναι τέλεια για μία πρωινή ή νυχτερινή περιποίηση, ανεξαρτήτως εποχής. Είναι ιδανικά τόσο για τις ζεστές, ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, αφού δεν αφήνουν κολλώδη αίσθηση, όσο και για τις κρύες, βροχερές μέρες του χειμώνα! Το καλύτερο είναι ότι όλη η σειρά είναι 100% vegan και όλα τα προιόντα περιέχουν  βιολογικό γάλα αμυγδάλου!

Επιπλέον, το πακέτο περιείχε το Rose Dewy Glow Face Mist, της νέας Face Mist σειράς για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Τα Face Mist της The Body Shop αποτελούν έναν γρήγορο τρόπο για να  προσφέρουμε άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα μας, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, χωρίς να ξεθωριάσει το μακιγιάζ.

Η σειρά διαθέτει 5 διαφορετικά face mist για να καλύψουν κάθε ανάγκη της κάθε επιδερμίδας όλη την διάρκεια της μέρας. Για παράδειγμα, το Rose Dewy Glow που μου χάρισε η The Body Shop περιέχει μικροσωματίδια λάμψης που αντανακλούν το φως και προσφέρει στην επιδερμίδα μία φυσική, δροσερή λάμψη που ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Είναι εμπλουτισμένο με ένα μείγμα από απόσταγμα σμέουρων και νερό κερασιάς καθώς και απόσταγμα τριαντάφυλλων.  Τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς είναι το Mandarin Energising , το Coconut, το Strawberry και το  Calming Smoothing.

Last but not least έλαβα τη νέα OIL-FREE VITAMIN E GEL MOISTURE CREAM. Πρόκειται για ένα 100% vegan προϊόν της The Body Shop. Παρέχει στην επιδερμίδα υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης με μία ελαφριά, oil-free σύνθεση που απορροφάται γρήγορα, «κλειδώνοντας» την υγρασία στην επιδερμίδα για 48 ώρες.  Έτσι, αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας σας, ενώ παράλληλα την αναζωογονεί και την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις.

footer roula

Sign Up