Ο Νικόλας Βιλλιώτης αναλύει το ξανθό της Τατιάνας Στεφανίδου

Ο Νικόλας Βιλλιώτης αναλύει το ξανθό της Τατιάνας Στεφανίδου

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Από την περασμένη σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνεργασία με τον colourist Νικόλα Βιλλιώτη ξεκίνησε να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της. Τη φετινή σεζόν, ωστόσο, είδαμε την ακόμα πιο φωτεινή πλευρά τους.

«Χρησιμοποιήσαμε την τεχνική του painting ενώ κάναμε και ανταύγειες, σε μια, χρωματικά, medium blonde βάση. Οι τόνοι που χρησιμοποίησα ήταν ένας συνδυασμός ψυχρών αλλά και θερμών αποχρώσεων για να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, η φυσικότητα είναι πάντα στόχος της ίδιας αλλά και δικός μου» αναφέρει ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Γενικός κανόνας: Αν είσαι αποφασισμένη να υιοθετήσεις μια ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά σου, μην το φοβάσαι. Τόλμησέ το. Το ξανθό έχει δεκάδες αποχρώσεις και μπορείς εύκολα να βρεις κάποια που ταιριάζει αρμονικά στο δέρμα σου. Οι δεκάδες αποχρώσεις σε συνδυασμό με τις διαφορετικές τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις σε συνεργασία με τον κομμωτή σου, θα κάνουν το ξανθό να ταιριάζει απόλυτα στο δικό σου πρόσωπο. Μην το φοβάσαι, συζήτησέ το με τον ειδικό που εμπιστεύεσαι και κάν’το!

Περισσότερα tips από τον Νικόλα Βιλλιώτη εδώ.

footer roula

Sign Up