Αυτή είναι η νέα εκστρατεία της Swarovski

Αυτή είναι η νέα εκστρατεία της Swarovski

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

H νέα συλλογή και η εκστρατεία της Swarovski για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 υμνούν τη δύναμη της ενέργειας να μεταμορφώνει και τον τρόπο με τον οποίο πυροδοτεί τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη λάμψη της γυναίκας.

Η εκστρατεία Α/Κ20 αποκαλύπτειτο επόμενο κεφάλαιο του θέματος #SparkDelight, που εστιάζει στην ενέργεια και στη θετική της επίδραση στη ζωή μας και στις σχέσεις που θεωρούμε πολύτιμες, επειδή και η παραμικρή σπίθα ενέργειας εξελίσσεται σε μια υπέροχη επιδραστική στιγμή που προσδίδει λάμψη στη ζωή μας.

«Προσωπικά πιστεύω ότι η ενέργεια γεννιέται πάντα από μια σπίθα και, το 1895, ο ιδρυτής της εταιρείας μας, ο Daniel Swarovski, είχε μια ιδέα που πυροδότησε μια επανάσταση και έφερε στον κόσμο τη λάμψη και το κρυστάλλινο φως. Αυτή τη σεζόν, αποτίνουμε φόρο τιμής στη δύναμη της μεταμόρφωσης που διαθέτει η επωνυμία μας μέσα από μια συλλογή που υμνεί την ενέργεια της αγάπης σε όλες τις πτυχές της. Θέλουμε να δείξουμε πώς η Swarovski κάνει τον κόσμο πιο συναρπαστικό, εκπληκτικό και μαγικό από ποτέ.» δήλωσε η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski.

Τα καλύτερα κομμάτια της σεζόν

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: #InfiniteSpark
Οι σειρές κοσμημάτων Swarovski Infinity, Lifelong Heart και Attract Soulmates πρωταγωνιστούν στη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η Swarovski επαναπροσδιορίζει το σύμβολο του άπειρου για την παντοτινή αγάπη με έναν καταπληκτικό νέο τρόπο με λαμπερές διακοσμητικές λεπτομέρειες και στιλπνούς μεταλλικούς τόνους. Παρόλο που η αγάπη έχει πολλές πτυχές, όλα ξεκινούν με τη γνωστή πρώτη σπίθα ενέργειας και, ως εκ τούτου, η εκστρατεία αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο αυτή η αξέχαστη, γεμάτη μαγνητισμό στιγμή εξελίσσεται σε παντοτινή αγάπη.

Γιορτή της Μητέρας: #MakeItMagic
Τα φλοράλ μοτίβα ακτινοβολούν στα κοσμήματα Eternal Flower και Sparkling Dance της Swarovski, που έρχονται στο προσκήνιο για τη Γιορτή της Μητέρας. Η ουσία της μητρότητας έγκειται στον ισχυρό δεσμό μητέρας και παιδιού, και φέτος η Swarovski αποτίνει φόρο τιμής στις καταπληκτικές γυναίκες μέσα από μια εκστρατεία και μια συλλογή που εκπέμπουν φως και αγάπη και περιλαμβάνουν μια δόση μαγείας.

Άνοιξη: #CrystalAttraction
Για το κεφάλαιο «Άνοιξη» της εκστρατείας, η Swarovski ενθαρρύνει τις γυναίκες να ενδώσουν στις επιθυμίες τους σε ό,τι αφορά το κρύσταλλο και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που πυροδοτεί το εσωτερικό φως τους. Οι σειρές κοσμημάτων Swarovski Symbolic και Shell προσδίδουν ουσιαστική λάμψη στα καθημερινά σύνολα.

Καλοκαίρι: #TropicalCrush
Για το καλοκαίρι, η Swarovski πυροδοτεί την επιθυμία προσδίδοντας φως σε μακρινούς τροπικούς προορισμούς. Οι σειρές εξωτικών κοσμημάτων, όπως οι Tropical και Stunning εντείνουν την πολυτέλεια και τη λάμψη χάρη σε αστραφτερές χρωματιστές πινελιές.

footer roula

Sign Up