Αυτή είναι η πιο κομψή συλλογή γυαλιών για το καλοκαίρι από Max Mara

Αυτή είναι η πιο κομψή συλλογή γυαλιών για το καλοκαίρι από Max Mara

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020

O οίκος Max Mara παρουσιάζει για τη νέα σεζόν τη νέα σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως που χαρακτηρίζονται από μια ιδανική ισορροπία μεταξύ πολυεπίπεδων όγκων σε φυσικούς τόνους και αιθέριων γεωμετριών και συνδυάζονται με κομψές και φρέσκες αποχρώσεις.

Ισορροπώντας ανάμεσα στην διαχρονική κομψότητα και τις σύγχρονες τάσεις, οι νέες προτάσεις γυαλιών αναδεικνύονται από ξεχωριστές λεπτομέρειες, όπως είναι η χαρακτηριστική βελόνα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του εμβληματικού παλτό Max Mara, που αποδίδεται ως μινιμαλιστική, γραφιστική γραμμή στους βραχίονες, το εποχικό #maxmaragramlogo στους βραχίονες και το χαρακτηριστικό μεταλλικό στοιχείο «Πρίσμα» της γυναίκας Max Mara.

Η παλέτα περιλαμβάνει ξεχωριστές και εκλεπτυσμένες αποχρώσεις, όπως οι φυσικοί τόνοι της διάστικτης ταρταρούγας και το κλασσικό μαύρο, καθώς και κλασσικά γαλβανιζέ χρώματα για τα μεταλλικά μοντέλα, που συμπληρώνονται από παστέλ και ντεγκραντέ τόνους για τους φακούς σε καφέ, πράσινο και μπεζ.

MM EVE: ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020
Αιθέρια και ελαφριά, αυτά τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη μόδας Max Mara Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, διαθέτουν υπερμεγέθεις φόρμες πιλότου εμπνευσμένες από την δεκαετία του εβδομήντα και ψηλή γέφυρα που τονίζεται από μια ασετάτ λεπτομέρεια στο ίδιο παστέλ χρώμα με αυτών των φίνων αποχρώσεων των φακών. Οι λεπτοί μεταλλικοί βραχίονες αποτελούν μια νέα γραφιστική εκδοχή της βελόνας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του εμβληματικού παλτό Max Mara και διακρίνονται για το διακριτικά χαραγμένο λογότυπο στην κυλινδρική μεταλλική λεπτομέρεια.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MM BERLIN I/G & MM BERLIN II/G, ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ MM 1424:
Με έμπνευση από την resort επίδειξη μόδας Max Mara Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως έχουν δημιουργηθεί αριστοτεχνικά από ασετάτ υψηλής πυκνότητας και ενώ διαθέτουν έντονους και πολυεπίπεδους όγκους, παραμένουν ταυτόχρονα εξαιρετικά ελαφριά και άνετα. Οι βραχίονες ξεχωρίζουν για το σύμβολο #maxmaragram, το ρετρό λογότυπο Max Mara που δημιουργήθηκε το 1958, ενώ το εμβληματικό ήμισυ του πρίσματος διακρίνεται ανάγλυφο στα ακροβραχιόνια.

MM FANCY I & MM FANCY II
Αυτά τα διαχρονικά γυαλιά ηλίου γοητεύουν με την εξαιρετικά θηλυκή ρετρό αίσθηση της δεκαετίας του εβδομήντα που αποπνέουν, με τις υπερμεγέθεις τετραγωνισμένες ή στρογγυλεμένες τους φόρμες. Η χρήση επιλεγμένου ασετάτ κορυφαίας ποιότητας σε κομψές αποχρώσεις της ταρταρούγας προσφέρει έναν αέρα πολυτέλειας στα μοντέλα αυτά, με τους βραχίονες να στολίζονται από την μεταλλική εκδοχή της λεπτομέρειας «Πρίσμα».

footer roula

Sign Up