Η Biotherm στήριξε για ακόμη μία χρονιά το Spetses Mini Marathon

Η Biotherm στήριξε για ακόμη μία χρονιά το Spetses Mini Marathon

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

Η Biotherm είναι ο χορηγός ομορφιάς του Spetses Mini Marathon για 9η χρονιά, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2019, ξεπερνώντας τα ρεκόρ του τόσο σε συμμετοχές όσο και σε ενδιαφέρον. Η Biotherm φρόντισε για την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία των 360 εθελοντών, των αθλητών και των θεατών με τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Waterlover & Lait Solaire, τις σειρές περιποίησης προσώπου Life Plankton, Aquasource, Aquapower και τη σειρά Lait Corporel για το σώμα.

Η Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Μαρίνα - Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε πως «Για μία ακόμη χρονιά το κορυφαίο multi-sport event της χώρας, το Spetses Mini Marathon επιβεβαίωσε τη φήμη και την αξία του, με τις Σπέτσες να έχουν τις περισσότερες επισκέψεις από ποτέ γι’ αυτό το τριήμερο.. Ο φετινός αγώνας έβαλε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ενόψει του επετειακού αγώνα που θα γίνει του χρόνου, με τη συμπλήρωση των 10 ετών του Spetses Mini Marathon».

Με τον καθαρισμό του βυθού και της παραλίας του Ποσειδωνίου και την πράξη Καθαρός Βυθός έκανε την έναρξη του το φετινό Spetses Mini Marathon 2019. Η διοργάνωση μαζί με τη Biotherm προσκάλεσαν αθλητές, δημοσιογράφους, celebrities, κάτοικους και επισκέπτες του νησιού, να λάβουν μέρος στον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού και της παραλίας του Ποσειδωνίου μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων.

 

Με αυτή τη δράση δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, το πολυτιμότερο αγαθό της Ελλάδας. Για την Biotherm, το στοιχείο του νερό βρίσκεται στην καρδιά του brand από την ίδρυση του. Προς τιμήν της υδάτινης κληρονομιάς της, η Biotherm στηρίζει την προστασία των θαλασσών και ωκεανών σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω του προγράμματος Water Lovers που ξεκίνησε το 2012. Ενώ η Biotherm εργάζεται για τη μείωση των επιπτώσεων των εκπλυόμενων προϊόντων στο υδάτινο περιβάλλον, αφαιρώντας όλα τα πλαστικά μικροσφαιρίδια από όλες τις συνθέσεις της.

Η Biotherm δημιούργησε τη σειρά Life Plankton για να προσφέρει ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα ανεξαρτήτως ηλικίας. Φέτος, κάνοντας άλλο ένα βήμα στην ιστορία του θαυματουργού θεραπευτικού συστατικού έρχεται με μια νέα πρόταση, το LIFE PLANKTON ELIXIR, μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη πρόταση ανάπλασης με την πρόκληση σε 8 μόλις ημέρες να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα.

H Aquasource είναι μια αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης καθώς είναι ενισχυμένη με το θαυματουργό Life Plankton αλλά και σούπερ ενυδατική Μανόζη. Ώρα με την ώρα, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη, απαλή και δροσερή. 

Η σειρά αντηλιακών προϊόντων της Biotherm δίνει προτεραιότητα αρχικά στην προστασία και αμέσως μετά στην απόλαυση, για προϊόντα που εστιάζουν στα αποτελέσματα και χαρίζουν υγιές μαύρισμα. Φέτος η Biotherm παρουσιάζει το νέο WATERLOVER SUN MIST ένα αόρατο αντιηλιακό που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκά σημάδια, χωρίς να κάνει κανέναν συμβιβασμό στο θέμα της αξέχαστα ευχάριστης υφής. Ταυτόχρονα το WATERLOVER SUN MIST έχει δεσμευτεί να σέβεται τη θαλάσσια ζωή καθώς έχει 99% βιοδιασπώμενη βάση και 95% βιοδιασπώμενο άρωμα, έτσι ακόμα και τα αντηλιακά φίλτρα σέβονται το υδάτινο περιβάλλον.

footer roula

Sign Up