Μία συλλογή γυαλιών για να επιλέξετε το κατάλληλο για τους ανθρώπους της ζωής σας

Μία συλλογή γυαλιών για να επιλέξετε το κατάλληλο για τους ανθρώπους της ζωής σας

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Η BOSS για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 λανσάρει μία νέα συλλογή γυαλιών για τους άνδρες, αλλά και τις γυναίκες της ζωής σας. Τα γυαλιά της συλλογής ξεχωρίζουν για την ελαφρότητα των υλικών τους και το σύγχρονο ύφος τους.

Ο οίκος BOSS συνδυάζει καινοτόμα υλικά και εμβληματικές φόρμες, η ανδρική συλλογή διαθέτει ευκολοφόρετα γυαλιά ηλίου και οράσεως σε σύγχρονους χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ τα νέα γυναικεία γυαλιά περιλαμβάνουν υπερμεγέθεις ασετάτ φόρμες αλλά και εξαιρετικά θηλυκά σχέδια μεταλλικού πλαισίου σε διακριτικούς τόνους.

Γυαλιά ηλίου BOSS1135/S
Προσφέρουν μια πραγματικά ανάλαφρη αίσθηση, τα γυαλιά ηλίου BOSS 1135/S διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό σε φόρμα «δάκρυ». Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έναν καινοτόμο συνδυασμό κορυφαίων υλικών, όπως αλουμίνιο και τιτάνιο, για μέγιστη σταθερότητα και ευκαμψία.

Γυαλιά ηλίου BOSS 1144/FS
Με χαρακτηριστική τετραγωνισμένη φόρμα με πλαίσιο τιτανίου διπλής αυλάκωσης γύρω από τους φακούς. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τόσο κλασσικές όσο και μοντέρνες νότες.

Γυαλιά ηλίου BOSS 1121/S και γυαλιά οράσεως BOSS 1123
Ένας κομψός συνδυασμός μετάλλου και ασετάτ καθορίζει τις διαχρονικές φόρμες των τετραγωνισμένων γυαλιών ηλίου BOSS 1121/S και των στρογγυλεμένων γυαλιών οράσεως BOSS 1123, με λεπτούς σωληνοειδείς βραχίονες, εύκαμπτες αρθρώσεις και προσαρμοζόμενα ακροβραχιόνια.

Γυαλιά ηλίου BOSS 1126/S και 1127/S
Σαν φρέσκες εκδοχές κλασσικών σχεδίων, αποτελούν μια ισχυρή δήλωση μόδας, χάρη στον επίπεδο σχεδιασμό τόσο της γωνιώδους φόρμας όσο και της φόρμας «δάκρυ», κατασκευασμένης από ελαφρύ ασετάτ.

Γυαλιά οράσεως BOSS 1128
Η καινοτόμα προσθήκη της συλλογής που διατίθενται με clip-on φακούς ηλίου, προσφέροντας μέγιστη λειτουργικότητα και ευελιξία. 

footer roula

Sign Up