Ο οίκος Dolce & Gabbana Beauty παρουσιάζει το The Only One 2

Ο οίκος Dolce & Gabbana Beauty παρουσιάζει το The Only One 2

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

O οίκος Dolce & Gabbana Beauty παρουσιάζει το δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του αρώματος The Only One.

Tο νέο άρωμα του οίκου Dolce & Gabbana, The Only One 2, αποτελεί ωδή στη δύναμη και τη γοητεία των γυναικών. Η γυναίκα που θα το επιλέξει, θα βρεθεί στο επίκεντρο όλων, θα νιώσει μοναδική και σαγηνευτική.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Το The Only One 2, περιτυλιγμένο από ένα κόκκινο αισθησιακό πέπλο, είναι ένα άρωμα μεθυστικό, εμπλουτισμένο με νότες κόκκινων ρόδων στην καρδιά. Συνεχίζει την κληρονομιά του The Only One. Στις νότες κορυφής ανήκουν τα κόκκινα μούρα, το αχλάδι και η φρέζια. Όλα αυτά,  συνδυάζονται αρμονικά με τις νότες καρδιάς από τα κόκκινα τριαντάφυλλα, τα άνθη βιολέτας και τον καφέ, χαρίζοντας μια θερμή και αισθησιακή αύρα στο άρωμα αλλά και στη γυναίκα που το φορά. Οι σπόροι tonka και το πατσουλί στη βάση του αρώματος, αυξάνουν την εθιστική ιδιότητα του, προσφέροντάς του μεγαλύτερη διάρκεια. 

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Όπως οι πολύτιμοι λίθοι που κοσμούν τις συλλογές Alta Gioielleria του οίκου Dolce & Gabbana, έτσι και η συσκευασία του αρώματος διαθέτει μια κόκκινη-ρουμπινί απόχρωση,  με ιδιαίτερη λάμψη.

Η λεπτομέρεια του μπουκαλιού, με τον χρυσό δακτύλιο στο πάνω μέρος της συσκευασίας, προσδίδει γοητεία και κομψότητα στη γυναίκας που επιλέγει το The Only One. Ο αριθμός δύο πάνω στο μπουκάλι, θυμίζει τη σαγηνευτική μορφή της θηλυκής σιλουέτας. 

Χάρη σ᾽αυτά τα στοιχεία, δημιουργείται μια αίσθηση διαχρονικής γοητείας.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Η Βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke, αποτελεί το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του αρώματος. Ενσαρκώνει τη δυναμική και ξεχωριστή γυναίκα που επιλέγει για νέο της άρωμα το The Only One 2. Με αύρα που μαγνητίζει και έντονα κατακόκκινα χείλη, η Emilia παρουσιάζει μια νέα ιστορία ακαταμάχητης επιθυμίας. Τη δυναμική αυτή καμπάνια δημιούργησαν οι Morelli Brothers σε μια παραδοσιακή trattoria στο κέντρο της Ρώμης. 

footer roula

Sign Up