Ο υπέρηχος του μωρού σας, τώρα στα... νύχια σας

Ο υπέρηχος του μωρού σας, τώρα στα... νύχια σας

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Γράφει η nailartist, Άννα Αλμπάνη

Μια ιδέα που προήλθε από μία πελάτισσα της Βρετανίδας nail artist Sarah Clarke έχει γίνει viral, κάνοντας τις απανταχού γυναίκες που περιμένουν παιδί να σχηματίζουν ουρές για ένα nail art με το αγέννητο μωρό τους! 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Sarah αντέγραψε στα νύχια της εγκυμονούσας πελάτισσάς της τον υπέρηχο του μωρού που περιμένει. Η δημιουργία έγινε στο χέρι, με πινέλο nail art σε ακρυλικά νύχια.  Όταν λοιπόν δημοσίευσε το αποτέλεσμα στα social media, η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το post είχε παραπάνω από 100.000 shares και η ζήτηση εκτοξεύθηκε στα ύψη. 

Πλέον η Sarah και το καταστημά της στο Manchester είναι fully booked για τις επόμενες εβδομάδες. Μέλλουσες μητέρες, αλλά και μητέρες που απέβαλλαν, ζητούν απεγνωσμένα ραντεβού για την ίδια εφαρμογή.  Προκειμένου να ανταπεξέλθει στο χαμό που δημιουργήθηκε- και που πέρασε τα σύνορα της Μ. Βρετανίας- η Sarah δέχεται και παραγγελίες, αποστέλλoντας μετά τo "baby ultra sound nail art" σε τεχνητό νύχι (tip) για να το εφαρμόσουν οι ενδιαφερόμενες. 
Η ιδέα είναι αναμφίβολα πρωτότυπη και ιδαίτερη. Εμείς θα προσθέσουμε και ότι ποτέ άλλοτε τα νύχια μας δεν κουβαλούσαν τόση συναισθηματική αξία ;)

ALBANH-SIGN_copy_2.png

footer roula

Sign Up