Αυτά είναι τα beauty tips της Sophie Turner

Αυτά είναι τα beauty tips της Sophie Turner

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Η Sophie Turner, για όσες δεν τη γνωρίζετε, είναι η πανέμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς, Game of Thrones. Η Sophie, έχει μακριά, πλούσια κόκκινα μαλλιά και μια εκπληκτική επιδερμίδα, που πολλές πασχίζουμε να αποκτήσουμε.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της;

Κι όμως, το κόκκινο δεν είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της, αλλά το ξανθό! Βάφει συνεχώς τα μαλλιάς της, για να διατηρεί αυτό το φλογερό και έντονο χρώμα. Δεν αρκεί όμως αυτό, τα περιποιείται ιδιαίτερα, για να διατηρεί το χρώμα σε άριστη κατάσταση. Χρησιμοποιεί συχνά μάσκα μαλλιών, για να ενυδατώσει την τρίχα των μαλλιών της, ώστε αυτά να μείνουν υγιή και λαμπερά.

Στις εξόδους της πάντα είναι προσεγμένη και της αρέσει να τραβά την προσοχή. Προτιμά να κάνει smoky eyes με καφέ ή μαύρη σκιά και να τα συνδυάζει με nude χείλη. Της αρέσουν τα διαχρονικά, chic και stylish μακιγιάζ. Ένα απλό και γρήγορο χτένισμα που επιλέγει σε διάφορες εμφανίσεις της είναι τα ίσια μαλλιά με μια χωρίστρα στο πλάι. Συχνά φέρνει και πλάγιες τούφες πίσω από τα αυτιά της. Με το χτένισμα αυτό, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Sophie, ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα βήματα στην skincare ρουτίνα της. Πίνει πολύ νερό και προσπαθεί να μην αγχώνεται, αφού θεωρεί πως οι δύο αυτοί παράγοντες καταστρέφουν την επιδερμίδα του προσώπου της. Συχνά χρησιμοποιεί την bubble mask, μια μάσκα που μόλις την τοποθετήσεις στο πρόσωπο σου, αυτή αφρίζει κάνοντας σαπουνάδα. Καταφέρνει έτσι να μην φαίνεται κουρασμένη και να διατηρεί ένα flawless skin. Στο νεσεσέρ της πάντα υπάρχει μια ενυδατική κρέμα προσώπου, που εφαρμόζει πρωί και βράδυ και μια βούρτσα μαλλιών, για να τα χτενίζει συνέχεια.

footer roula

Sign Up