Αυτό είναι το 5λεπτο καθημερινό μακιγιάζ της Πηνελόπης Πλάκα

Αυτό είναι το 5λεπτο καθημερινό μακιγιάζ της Πηνελόπης Πλάκα

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι μελαχρινή και αυτό της επιτρέπει να δημιουργεί καθημερινά ένα μακιγιάζ με ηλιοκαμένη επιδερμίδα και έντονα στοιχεία χωρίς να φαίνεται υπερβολικό ή και βραδινό. Ποια είναι τα βήματα π ακολουθεί για να το πετύχει;

Ξεκινάει εφαρμόζοντας την βάση ομοιόμορφα με τα χέρια της, ενώ για να καλύψει τους μαύρους κύκλους χρησιμοποιεί ένα concealer σε stick που είναι πιο καλυπτικό και στη συνέχεια με ένα πιο υγρό για φως. Με μία πούδρα στο χρώμα της επιδερμίδας της και ένα σφουγγαράκι σεττάρει όλο το πρόσωπο με πολύ απαλές ταμποναριστές κινήσεις. 

Με ένα ψυχρό bronzer αρχίζει και δίνει σχήμα στο πρόσωπο της, ξεκινώντας κάτω από τα ζυγωματικά και με ότι απομείνει περνάει και το υπόλοιπο πρόσωπο της. Στα μάτια επιλέγει μία σκιά σε πολύ ανοιχτή απόχρωση και με λάμψη ώστε να φωτίσει το βλέμμα. Συνεχίζει με αρκετή mascara και ένα μπεζ μολύβι.

Τα φρύδια της, της αρέσει να τα τονίζει, και για να μην βγει έντονο το αποτέλεσμα προτιμάει να χρησιμοποιεί μία σκιά και στο τέλος τα βουρτσίζει να για ενωθεί το χρώμα με τα φυσικά της φρύδια και περνάει την ίδια σκιά που χρησιμοποιεί και στα βλέφαρα της και κάτω από τα φρύδια. 

Τέλος , ολοκληρώνει το μακιγιάζ με τα χείλη της. Σχηματίζει το περίγραμμα με ένα μολύβι,  φέρνει προς τα μέσα και στην συνέχεια γεμίζει με ένα κραγιόν και λίγο gloss στο κέντρο των χειλιών της.

footer roula

Sign Up