Η beauty συνήθειες της Margot Robbie όταν ταξιδεύει

Η beauty συνήθειες της Margot Robbie όταν ταξιδεύει

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

H Margot Robbie ταξιδεύει συχνά για τις ανάγκες των ταινιών της και αυτό την έχει οδηγήσει στο να δημιουργήσει μερικές πολύ συγκεκριμένες συνήθειες που την έχουν βοηθήσει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που ταξιδεύει. 

Αυτό που φροντίζει πάντα είναι να είναι βαμμένη τόσο πριν μπει, όσο και όταν βγει από το αεροπλάνο μιας και γνωρίζει πως την περιμένουν paparazzi στο αεροδρόμιο.

Αλλά επειδή δεν της αρέσει να είναι βαμμένη κατά τη διάρκεια της πτήσης γιατί έτσι φθείρεται η υγεία της επιδερμίδας της, πάντα έχει μαντηλάκια μαζί της για να ξεβαφτεί στο αεροπλάνο. 

Η περιποίηση που επιλέγει να κάνει κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι να χρησιμοποιεί eye pads και πιο σπάνια κάποια sheet mask. Ενώ πριν την προσγείωση κάνει ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ ώστε να είναι λαμπερή στις φωτογραφίες που θα την βγάλουν. 

Ένα trick που την έχει βοηθήσει πολύ είναι να τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση, να τα αγοράζει και σε travel size ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο και να μπορεί να κρατήσει την ρουτίνα της αμετάβλητη ακόμα και στα ταξίδια της.

footer roula

Sign Up