Τα top 5 μακιγιάζ που εντυπωσίασαν στα Grammys

Τα top 5 μακιγιάζ που εντυπωσίασαν στα Grammys

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Η 61η τελετή απονομής των Grammys Awards πέρασε και μας άφησε αρκετά beauty looks τα οποία εντυπωσίασαν ακόμα και αν είχαν έντονο το κλασσικό στοιχείο. Οι τοπ 5 εμφανίσεις για εμένα ήταν:

της Camila Cabello, η οποία επέλεξε να φορέσει glossy ροζ κραγιόν, έντονο μαύρο eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες, ενώ τα συνδύασε με ένα χαμηλό ponytail και curtain bangs. Απλό και ρομαντικό, ένα lookπου εντυπωσίασε.

της Jennifer Lopez, η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της με τις στιλιστικές της επιλογές, ενώ τις συνδύασε ολόσωστα με το λαμπερό signature μακιγιάζ της που είναι πλούσιο σε γυαλάδες και bronzer.

της Zuri Hall, η οποία επέλεξε να συνδυάσει τις σκιές με το χρώμα του φορέματος της και εμείς πολύ το λατρέψαμε. Ενώ για να δώσει extra ένταση και ενδιαφέρον χρησιμοποίησε μία μπεζ-χρυσή σκιά στο κέντρο του βλεφάρου.

της Katy Perry, η οποία αποφάσισε να κάνει έντονα κοψίματα, nude χείλη και έντονες βλεφαρίδες, κάτι που ανέδειξε το πρόσωπο της και το κούρεμα που έχει υιοθετήσει την τελευταία περίοδο. 

της Janelle Monae, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα έντονο headpiece και να κάνει έτσι πιο ήσυχο μακιγιάζ, το οποίο όμως παρέμεινε λαμπερό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ λατρέψαμε την χρυσή σκιά στα μάτια. 

footer roula

Sign Up