Το διαχρονικό μακιγιάζ της Monica Belluci

Το διαχρονικό μακιγιάζ της Monica Belluci

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019

Η Monica Belluci είναι μία από τις διαχρονικά εντυπωσιακές γυναίκες και αυτό το οφείλει σε μερικές beauty αποφάσεις που έχει πάρει στα πολλά χρόνια καριέρας και ζωής της.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ακολουθεί και στηρίζει μέχρι και σήμερα είναι πως η ομορφιά δεν πρέπει να είναι “πλαστική”, αλλά φυσική και να βγαίνει από μέσα μας. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ποτέ δεν θα την δούμε με extreme μακιγιάζ.

Λατρεύει να φοράει μικρές ποσότητες βάσης, ενώ στην καθημερινότητα της το no-makeup μακιγιάζ είναι το αγαπημένο της. Φυσικά στις πιο επίσημες εμφανίσεις της είναι must το μαύρο eyeliner και το πιο σκούρο περίγραμμα στα χείλη.

Ενώ αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι πως όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να προσαρμόσει το statement μακιγιάζ της στα trends που έρχονται και φεύγουν και πάντα να φαίνεται φρέσκια και νεότερη χωρίς όμως υπερπροσπάθεια. 

Τέλος, πάντα εντάσσει στο μακιγιάζ της ένα καλό lip gloss, ενώ για της βραδινές της εξόδους εμπιστεύεται την αγαπημένη κόκκινη απόχρωση στα χείλη της.

footer roula

Sign Up