3 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ

3 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά είναι αλήθεια πως λούζουμε τα μαλλιά μας καθημερινά και συνεπώς χρησιμοποιούμε και το πιστολάκι σε καθημερινή βάση, πράγμα που τα ταλαιπωρεί και τα φθείρει πολύ. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία στις διακοπές να αφήσεις τα μαλλιά σου να ξεκουραστούν από τη θερμότητα. Ας δούμε κάποια μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις ώστε να στεγνώνεις εύκολα τα μαλλιά σου με φυσικό τρόπο.

1. ΒΑΛΕ CONDITIONER ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΟΥ
Τα ενυδατωμένα μαλλιά στεγνώνουν πιο εύκολα. Επομένως, αν βάλεις conditioner στις άκρες των μαλλιών σου και θα στεγνώσουν πιο γρήγορα και ταυτόχρονα θα είναι πιο μαλακά και λεία. Αφού εφαρμόσεις το conditioner ας το για 3 λεπτά και έπειτα ξέβγαλε το, ώστε να φύγει η πολλή ποσότητα και χτένισε τα.

2. ΧΤΕΝΙΖΕ ΤΑ ΣΥΧΝΑ
Όσο πιο συχνά χτενίζεις τα μαλλιά σου τόσο πιο γρήγορα θα στεγνώσουν. Τα μαλλιά με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο αραία και ο αέρας θα περνάει ευκολότερα ανάμεσα τους, ώστε να επιταχύνει το στέγνωμα τους.

3. ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Ξέρω πως σου ακούγεται περίεργο να μη χρησιμοποιήσεις την πετσέτα σου για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου. Όμως, είναι αλήθεια πως η πετσέτα τα ταλαιπωρεί και τα γδέρνει χωρίς να είναι απορροφητική από ένα σημείο και μετά. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με το που βγεις από το μπάνιο για να πάρει τα πολλά νερά και στη συνέχεια χρησιμοποίησε χαρτί κουζίνας με ταμποναριστές κινήσεις, σίγουρα είναι πιο απορροφητικό και πιο απαλό με τα μαλλία. Αν θέλεις οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις πετσέτα τότε επίλεξε μια μαλακή με λεπτές μικρό-ίνες.

 

footer roula

Sign Up