Φοράς φακούς; Αυτά που πρέπει να προσέξεις στο μακιγιάζ

Φοράς φακούς; Αυτά που πρέπει να προσέξεις στο μακιγιάζ

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019

Όταν φοράς γυαλιά οράσεως η διαδικασία του μακιγιάζ γίνεται αμέσως διαφορετική από το συνηθισμένο, πόσο μάλλον όταν επιλέγεις να φορέσεις ακούς επαφής. Ποια βήματα πρέπει να προσέξεις;

Εφαρμογή
Το βασικότερο όλων είναι να φορέσεις τους φακούς πριν το μακιγιάζ και το skincare σου, έτσι τα χέρια σου δεν θα έχουν υπολείμματα και το πρόσωπο σου θα είναι ακόμα καθαρό από το πρωινό καθαρισμό.

Oil-free
Τα προϊόντα που αγγίζουν τα μάτια σου μπορούν εύκολα να εισέλθουν σε αυτά και να αγγίξουν τους φακούς και να τους θολώσει.

Μολύβι ματιών
Μπορεί να είναι αγαπημένο step το να βάζουμε μολύβι στην υγρή γραμμή του ματιού, όμως ο κίνδυνος να λερωθούν οι φακοί είναι μεγάλος, έτσι καλό είναι να περιοριστείς στο μακιγιάζ εξωτερικά.

Mascara
Το ίδιο ισχύει και με την mascara, για αυτό προτίμησε να μην πλησιάσεις πολύ κοντά στις ρίζες με κίνδυνο να αγγίξεις την υγρή γραμμή του ματιού ή και τον ίδιο τον φακό.

Ντεμακιγιάζ
Μην κάνεις ντεμακιγιάζ με όποιο προϊόν χρησιμοποιείς και στο υπόλοιπο πρόσωπο, προμηθεύσου με κάποιο προϊόν ειδικό για τα μάτια που να είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο για να μην ερεθιστούν τα μάτια σου.

footer roula

Sign Up