Τα συστατικά που κάνουν τις κρέμες ενυδάτωσης περισσότερο δραστικές

Τα συστατικά που κάνουν τις κρέμες ενυδάτωσης περισσότερο δραστικές

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020

Οι κρέμες ενυδάτωσης τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητες για την επιδερμίδα του σώματος μας, μιας και αυτό ταλαιπωρείται καθημερινά από την έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα. Εγώ σας έχω 4 συστατικά που κάνουν το συγκεκριμένο προϊόν πολύ πιο δραστικό.

 

1. Το σκουαλένιο έχει την ιδιότητα να μιμείται τα φυσικά έλαια του δέρματος μας, αντιμετωπίζοντας τις δυσχρωμίες, προστατεύοντας από τις ακτίνες UV και από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ φυσικά ενυδατώνει. 

2. Το shea butter είναι ένα συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα, που θα θρέψουν την επιδερμίδα μας, ενώ θα της χαρίσουν την ενυδάτωση που χρειάζεται σε λίγα λεπτά. Ταυτόχρονα δημιουργεί ένα προστατευτικό φραγμό που κλειδώνει την υγρασία.

3. Η γλυκερίνη είναι ένα must συστατικό ενυδάτωσης, μιας και λειτουργεί ως μαγνήτης υγρασίας, ενώ κλειδώνει την φυσική υγρασία της επιδερμίδας.

4. Το μέλι μανούκα χαρίζει ενυδατικές, αντιβακτηριδιακές, αλλά και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες στην επιδερμίδα μας, έτσι μπορεί να μας ανακουφίσει από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, να ελέγξει την ακμή στο σώμα μας και φυσικά να ενισχύσει την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας.

footer roula

Sign Up