Everyday neutral makeup

Everyday neutral makeup

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Step 1

Ξεκινάω με ένα ενυδατικό primer από Max Factor, το Miracle Glow Illuminating and Hydrating Primer για να μείνει φρέσκο το μακιγιάζ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για βάση επέλεξα ένα foundation που μπορεί να χτιστεί και να προσφέρει full κάλυψη αλλά χωρίς να φαίνεται παστωμένο, το Lasting Performance Make Up από Max Factor στην απόχρωση Warm Almond. Αποχρωματίζω τους μαύρους κύκλους της Γεωργίας με το Light to Medium Bisque Corrector από Bobbi Brown, ενώ για να φωτίσω το πρόσωπο επέλεξα το Light Nude Everlasting Precision Concealer από την σειρά The One της Oriflame. Τέλος, σέταρα ελαφρά με το 02 Loose Face Powder από The Body Shop.

Step 2

Περνάω στα μάτια και στην παλέτα Warm Neutrals Ultimate Shadow Palette και με ένα blending brush παίρνω την 5η σκιά της παλέτας και δίνω χρώμα σε όλο το κινητό βλέφαρο. Την ίδια απόχρωση περνάω και στο κάτω βλέφαρο με ένα πιο συγκεκριμένο πινελάκι. Συνεχίζω με ένα πιο συγκεκριμένο πινέλο και με την 8η σκιά και πιο  καφέ δίνω περισσότερο βάθος και ένταση στην εξωτερική γωνία του ματιού. Με το Coffee Eye Pencil από Mac περνάω ρίζα ρίζα τις βλεφαρίδες και το σβήνω με ένα pencil πινέλο, ενώ το ίδιο κάνω και στο κάτω βλέφαρο. Ολοκληρώνω τα μάτια με αρκετή mascara από Lancome, την Monsieur Big Volume Mascara

Step 3

Στο υπόλοιπο πρόσωπο κάνω ελαφρά κοψίματα με το Medium Bronzer από Shiseido. Τονίζω τα ήδη σχηματισμένα φρύδια της Γεωργίας με το Brunette Brow Tech To Go της Smashbox. Για τα χείλη, επειδή τα χείλη της είναι ήδη έντονα επιλέγω την παλέτα Reds Lipfinity Palette από Max Factor και την 6η απόχρωση για να μπορέσω να δώσω την ένταση που θέλω. Με το Coralette Chroma Blush από Garden Of Panthenol δίνω χρώμα στα μήλα της Γεωργίας. Τέλος, δίνω λάμψη με το Silver Dusk Iridescent Loose Powder της Mac στα high points του προσώπου αλλά και στο δάκρυ του ματιού. 

Bobbi Brown Everyday Garden Of Panthenols Lancome Mac Max Factor Nyx Oriflame Shiseido Smashbox The Body Shop
footer roula

Sign Up