Φορέστε την πορτοκαλί σκιά όπως η Lucy Hale

Φορέστε την πορτοκαλί σκιά όπως η Lucy Hale

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019

Σε αυτό το Get the Look έχω μαζί μου την Δανάη η οποία ήρθε από την Κύπρο για διακοπές και για να κάνουμε ένα video μαζί. Αποφάσισα να της κάνω ένα μακιγιάζ που λάτρεψα όταν πρωτοείδα, αυτό της Lucy Hale με μία πανέμορφη πορτοκαλί σκιά. Όσες θέλετε να συμμετάσχετε σε ένα video μου, μπορείτε να στείλετε μία αρετουσάριστη φωτογραφία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@roulastamatopoulou.com

Step 1

Ξεκινάω με ένα ενυδατικό primer, το Double Wear Flawless Hydrating Primer Spf45 από Estee Lauder. Συνεχίζω με τη βάση από Bobbi Brown, το 2.5 Warm Sand Skin Long-Wear Weightless Spf15 και για τα σημαδάκια που έχει στο πρόσωπο της η Δανάη χρησιμοποιώ ένα πιο μικρό πινελάκι και το 3 Beige Skin Foundation Stick από Bobbi Brown. Αποχρωματίζω τους μαύρους κύκλους με το 034 Matte Clay Concealer από The Body Shop. Δίνω φως στο πρόσωπο με το W1.2 Ivory Beige True Match Concealer από LOreal και σεττάρω με την Sfx Setting Powder από Nyx.

Step 2

Πριν περάσω στις σκιές, αποχρωματίζω τα βλέφαρα μου με το Light Photo Finish Lid Primer από Smashbox για να γράψουν πιο έντονα οι σκιές μου. Συνεχίζω με την παλέτα Swear By It από Nyx, παίρνω την 20η σκιά της παλέτας και την εφαρμόζω σε όλο το κινητό βλέφαρο χωρίς όμως να την σβήσω πολύ ψηλά. Παίρνω την παλέτα Contour Intuitive από Nyx και με την πορτοκαλί σκιά δίνω περισσότερη ένταση στο κινητό βλέφαρο και επιστρέφω με την πρώτη μου σκιά για να κάνω πιο καλό blending. Με ένα πιο μικρό και συγκεκριμένο πινέλο δίνω χρώμα με τον ίδιο τρόπο στο κάτω βλέφαρο. Τονίζω τα φρύδια με το Dark Brown Brow Tech To Go από Smashbox και με την mascara που έχει σταθεροποιώ το αποτέλεσμα. Τέλος, δίνω μήκος με την Volume Infusion Mascara από Max Factor.

Step 3

Συνεχίζω με απαλά κοψίματα και το Medium Bronzer από Shiseido. Από την παλέτα που χρησιμοποιήσαμε για σκιά, την Contour Intuitive, δίνω χρώμα στο πρόσωπο με το ρουζ και με το πιο ροζ highlighter δίνω λάμψη στα υψηλά σημεία του προσώπου. Παίρνω πιο μικρό πινελάκι και βάζω το ίδιο highlighter κάτω από τα φρύδια, αλλά και στο κινητό βλέφαρο πιο απαλά για extra λάμψη. Τέλος, σχηματίζω τα χείλη με το Boldly Bare Lip Pencil από Mac και γεμίζω με το 04 Nude French Kiss από Miss Cop, πρώτα με το κραγιόν και στη συνέχεια με το lip gloss της συσκευασίας. 

Bobbi Brown Estee Lauder L'Oreal Mac Max Factor Miss Cop Nyx Shiseido Smashbox The Body Shop
footer roula

Sign Up