Καλοκαιρινό μακιγιάζ σε πετρόλ αποχρώσεις

Καλοκαιρινό μακιγιάζ σε πετρόλ αποχρώσεις

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Πριν από κάποιες εβδομάδες είχε έρθει στο γραφείο μου η Ηλιάνα για να κάνουμε μαζί ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ. Ένα μακιγιάζ με τα χρώματα που πρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι και που προσωπικά λατρεύω να βλέπω σε όλες. Αυτό που έκανα αναλυτικά είναι:

Step 1

Ξεκινάω όπως πάντα με ένα primer και εδώ θα επιλέξω ένα ενυδατικό και πολύ λεπτόρρευστο, το Smooth Miracle Primer της Max Factor. Για βάση επέλεξα την αγαπημένη μου Miracle Match Blur and Nour Foundation της Max Factor στην απόχρωση 45 Warm Almond και δίνω φως με ένα πολύ ελαφρύ concealer, το 123 Perfect CC Eye Cream της Bourjois στην απόχρωση 21 Ivory. Σεττάρω πολύ ελαφρά με την Sfx Setting Powder της Nyx, θέλουμε να κρατήσουμε το dewiness του foundation.

Step 2

Πάμε τώρα στο fun κομμάτι, τα μάτια! Ξεκινάμε με μία σκούρα πράσινη σκιά, την Forest Metallic Eye Shadow της Bobbi Brown. Με αυτήν δίνω βάθος στο μάτι στην κόγχη του ματιού και στην εξωτερική γωνία. Παίρνω τώρα την Love You So Mochi Electric Pastels Eyeshadow Palette της Nyx και το δεύτερο χρώμα από την κάτω σειρά, την βάζω σε όλο το κινητό βλέφαρο με το δάχτυλο. Με ένα μαύρο μολύβι, το Tarnish Eye Kohl της Mac, περνάω την υγρή γραμμή των ματιών (πάνω και κάτω) για να δώσω ένταση στα μάτια. Επιστρέφω με τις δύο σκιές που χρησιμοποίησα και βάζω κάτω από τα μάτια με την ίδια σειρά, αν δείτε πως η σκούρα σκιά δεν γράφει όσο θέλετε προσθέστε λίγο μολύβι στο ίδιο χρώμα. Στη συνέχεια παίρνω ένα ασημί μολύβι, το 52 Disco Ball Contour Clubbing Waterproof της Bourjois, βάζω στο δάκρυ του ματιού και προεκτείνω λίγο προς το κέντρο του ματιού. Επιστρέφω στην παλέτα της Nyx για να γλυκάνω λίγο τα σβησίματα και να ενώσω το μολύβι που βάλαμε με τις σκιές μας. 

Step 3

Τώρα φτιάχνουμε τα φρύδια για να δούμε και το αποτέλεσμα πιο ολοκληρωμένο με το Dark Brown Brow Tech to Go της Smashbox. Αφού έκανα τα φρύδια βλέπω ότι θέλω να ανεβάσω περισσότερο τις σκιές μου, προσθέτοντας την Forest. Δίνω τώρα μήκος στις βλεφαρίδες με την Monsieur Big Volume Mascara της Lancome. Τώρα, για να γλυκάνω ακόμα περισσότερο τα μάτια παίρνω την Antique Eye Shadow της Mac και με ένα πιο μικρό πινελάκι προσθέτω κάτω από τα μάτια την σκιά μου. Επιστρέφω με τη Forest ρίζα ρίζα στις κάτω βλεφαρίδες και τις περνάω ελάχιστα με τη μάσκαρα. Παίρνω το Medium Makeup Bronzer της Shiseido και κάνω αυστηρά κοψίματα.

Step 4

Πάμε πρώτα στα χείλη και μετά θα επιστρέψω με το υπόλοιπο πρόσωπο. Παίρνω το Pale Pink Lip Pencil της Bobbi Brown και κάνω το περίγραμμα των χειλιών της Ηλιάνας και γεμίζω με το Confession Color Riche x Balmain της LOreal. Κοιτάω τώρα ποιο ρουζ ταιριάζει καλύτερα και επιλέγω το 310 Peach Passion Pure Color Envy Sculpting Blush της Estee Lauder. Τέλος, προσθέτω λίγες γυαλάδες με το 201 Vegan Highlighter Long Lasting της 3ina, κάνω τις τελευταίες διορθώσεις και thats it κορίτσια μου.

Bobbi Brown Estee Lauder L'Oreal Lancome Mac Max Factor Mina Nyx Rimmel Shiseido Smashbox Summer
footer roula

Sign Up