Μακιγιάζ για να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σου

Μακιγιάζ για να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια σου

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Πριν από μία εβδομάδα ήρθε στο workshop μου η Χαρά. Η Χαρά είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν στείλει στο info@roulastamatopoulou.com για να κάνουμε ένα video παρέα. Περιμένω να μου στείλετε στο ίδιο e-mail όλες εσείς που θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά για να ένα video μαζί. Στείλτε μου πρόσφατες φωτογραφίες σας για να συμμετέχετε και εσείς στη κατηγορία Get The Look.

Step 1

Ξεκινάω τη βάση με ένα primer που θα εξουδετερώσει τις κοκκινίλες, εγώ χρησιμοποίησα το Adjust Photo Finish Color Correcting Foundation Primer της Smashbox. Συνεχίζω με ένα foundation full κάλυψης, το Lasting Finish 25h Foundation With Comfort Serum της Rimmel στην απόχρωση 103 True Ivory και αποχρωματίζω τους ελάχιστους μαύρους κύκλους που βλέπω με το Light Bisque Corrector της Bobbi Brown. Φωτίζω την περιοχή κάτω από τα μάτια και στις ρινοπαρειακές με το Mastertouch Concealer από Max Factor στην απόχρωση Ivory και σετάρω τα ίδια σημεία με τη Prep & Prime Transparent Finishing Powder της Mac.

Step 2

Πάμε τώρα στα μάτια, όπου παίρνω ένα πιο λεπτό πινελάκι που έχει μία μικρή γωνία και βάζω προσεκτικά την Black Fender MagnifEyes Mono Eyeshadow της Rimmel στην γωνία του ματιού. Προσπαθώ να σχηματίσω ένα βέλος, ας πούμε, και στη συνέχεια σβήνω προς τα μέσα. Για να δώσουμε λάμψη και ένταση στο μάτι προσθέτω τη Sh1 Eyeshadow Shimmer Vegan Mineral Powder της Gaya Cosmetics στο κινητό βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Step 3

Συνεχίζω δίνοντας ένταση στο μάτι με το Black Glamour GlamEyes Professional Liquid Liner της Rimmel. Βάζω ελάχιστη μαύρη mascara, τη Masterpiece Max Mascara της Max Factor, και κολλάω τις βλεφαρίδες μου, γιατί αυτό το look είναι φτιαγμένο για τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Εγώ επέλεξα της Felicia Beauty στο στυλ SD45. Τελειώνω το part μάτια με τα φρύδια, με το Eyebrows Crayon της Mac στην απόχρωση Lingering, και με ότι διορθώσεις δω πως χρειάζονται.

Step 4

Στο υπόλοιπο πρόσωπο δεν χρειάζονται πολλά μιας και όλη η ένταση βρίσκετε ήδη στα μάτια μας. Έτσι βάζω λίγο ρουζ για να δώσω χρώμα, με το Stay Pretty Pro Longwear Blush της Mac, και αρκετές λάμψεις, με το Sin Afterglow 8-Hour Powder Highlighter της Urban Decay.

Step 5

Τελειώνω το όλο μακιγιάζ με ένα φωτεινό ροζ-nude κραγιόν, το Inside Access Be Legendary Lipstick της Smashbox, και ένα γκλοσάκι γιατί έχουμε καλοκαίρι και του ταιριάζει, εγώ χρησιμοποίησα της Max Factor το Lovely Candy Colour Elixir Gloss.

footer roula

Sign Up