Metallic gold eye makeup

Metallic gold eye makeup

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Σήμερα έχω μαζί μου την Βάσια στην οποία αποφάσισα να φτιάξω ένα μακιγιάζ σε χρυσούς τόνους που θεωρώ πολύ εντυπωσιακό για μία βραδινή έξοδο και για πιο ροκ εμφανίσεις. Όσες θέλετε να βρεθείτε στη θέση της Βάσιας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας μία αρετουσάριστη φωτογραφία και το τηλέφωνο σας στο info@roulastamatopoulou.com

Step 1

Ξεκίνησα με το Photo Finish Primerizer από Smashbox για να δώσω στην επιδερμίδα της Βάσιας μία extra ενυδάτωση. Με το Dermablend Fluid Make Up Spf35 από Vichy στην απόχρωση 15 Opal για να δώσω κάλυψη στην επιδερμίδα χωρίς να βαρύνω το αποτέλεσμα. Για να αποχρωματίσω τους μαύρους κύκλους χρησιμοποιώ το 023 Matte Clay Concealer της The Body Shop και φωτίζω την περιοχή με το Radiance Reveal στην απόχρωση 01 Ivory από Bourjois. Αφότου σεττάρω την περιοχή κάτω από τα μάτια και το Τ με τη Universal Setting Powder από Vichy, δίνω χρώμα στα φρύδια με το Brow This Way Eyebrow Gel Argan Oil από Rimmel στην απόχρωση 02 Medium Brown.

Step 2

Συνεχίζω με τα μάτια και παίρνω την 406 Freedom System Eye Shadow Pearl Square από Inglot και τη δουλεύω στο κινητό βλέφαρο, ενώ στην εσωτερική γωνία ανεβάζω προς το φρύδι, ενώ την ίδια σκιά βάζω και στον κάτω βλέφαρο με ένα πιο μικρό πινέλο. Για να δώσω το χρυσό χαρακτηριστικό αυτό χρώμα επιλέγω να χρησιμοποιήσω την 16 Liquid Metal For Eyes and More από Radiant και την εφαρμόζω με προσοχή και ένα πλακέ πινελάκι στο κινητό βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία. Στο κάτω βλέφαρο προσθέτω το Brewed Always On Gel Eye Liner από Smashbox και το σβήνω με αν pencil πινέλο. Φωτίζω τα μάτια χρησιμοποιώντας το 003 Beige Masterpiece Kohl Kajal Automatic Pencil από Max Factor στην υγρή γραμμή του ματιού. Τέλος, δίνω ένταση στα μάτια με την Viva Lashes Mascara από την σειρά της Jennifer Lopez με Inglot.

Step 3

Στο υπόλοιπο πρόσωπο επιλέγω να χρησιμοποιήσω το Desert The Bronzer από Dolce and Gabbana για να δώσω ελάχιστο χρώμα με ελαφρά κοψίματα στο πρόσωπο. Για ρουζ χρησιμοποίησα μία πολύ απαλή απόχρωση από Oriflame The One Pro Marble Blend Blush στην απόχρωση Heavenly Pink. Για τα χείλη χρησιμοποίησα το inside Access Matte Be Legendary Lipstick από Smashbox σε συνδυασμό με το 20 Glowing Peach Colour Elixir Gloss της Max Factor. Τέλος,  για να μείνει το μακιγιάζ για αρκετές ώρες χρησιμοποιώ το All Nighter Setting Spray από Urban Decay.

footer roula

Sign Up