Πετρόλ eyelook από το πρωί μέχρι το βράδυ

Πετρόλ eyelook από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Σε ένα event μου με την Max Factor γνώρισα αυτό το κορίτσι, την Καραμέλα και της ζήτησα να έρθει για να κάνουμε ένα video μαζί και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Έτσι την κάλεσα και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το πετρόλ eyelook που μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί έως το βράδυ. Όσες θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς σε ένα video μπορείτε να στείλετε μία αρετουσάριστη φωτογραφία σας στο info@roulastamatopoulou.com

Step 1

Ξεκινάω με το Prep and Prime Fix+ από Mac για να προετοιμάσω την επιδερμίδα για το μακιγιάζ. Συνεχίζω με ένα foundation με ελαφριά κάλυψη που χτίζεται αν χρειαστεί, μιας και η Καραμέλα δεν έχει κάποιο έντονο θέμα με την επιδερμίδα της, έτσι διάλεξα το Maestro Fusion Makeup Spf15 από Giorgio Armani στην απόχρωση 05 Light Rosy. Στη συνέχεια αποχρωματίζω τους μαύρους κύκλους με το Matte Clay Concealer από The Body Shop στην απόχρωση 021 και φωτίζω το πρόσωπο με το Wake Me Up Concealer της Rimmel στην απόχρωση 010 Ivory. Σεττάρω το πρόσωπο ελαφρά με την Sfx Setting Powder της Nyx και για να πλησιάσω κοντά στα μάτια χρησιμοποιώ ένα πιο μικρό πινελάκι.

Step 2

Περνάω στα μάτια και την παλέτα Swear By It της Nyx. Ξεκινάω με ένα πλακέ πινέλο και την σκιά No.15 και τη περνάω προσεκτικά σε όλο το κινητό βλέφαρο και δημιουργώ την γωνίτσα που θέλω λίγο πιο πάνω από την κόγχη. Βρέχω ένα πινελάκι και παίρνω την πετρόλ απόχρωση από την παλέτα Love You So Mochi της Nyx και δίνω ένταση στο μάτι περνώντας την σε όλο το κινητό βλέφαρο. Με το Minted Eye Kohl της Mac δίνω ένταση στα μάτια βάζοντας το ρίζα ρίζα και λίγο στην εξωτερική γωνία του ματιού. Δίνω λάμψη στο δάκρυ με το highlighter που θα χρησιμοποιήσω και στο πρόσωπο. Δίνω ένταση στης βλεφαρίδες με την Super Volume Mascara από The Body Shop και ολοκληρώνω τα μάτια δίνοντας μία ελάχιστα πιο ανοιχτή και γλυκιά απόχρωση στα φρύδια με το Auburn Natural Brow Shaper and Hair Touch Up από Bobbi Brown.

Step 3

Για τα χείλη προτίμησα ένα nude κραγιόν από Estee Lauder, το 100 Blasé Buff Pure Color Love Lipstick. Δίνω χρώμα στο πρόσωπο με λίγο ρουζάκι από Rimmel, το Live Pink Lasting Finish Color Blush και πρόσθεσα highlighter στα υψηλά σημεία του προσώπου με το Sin Afterglow Highlighter από Urban Decay.

Bobbi Brown Estee Lauder Giorgio Armani Mac Nyx Rimmel The Body Shop Urban Decay
footer roula

Sign Up