Πως να φορέσετε ένα παλ κραγιόν

Πως να φορέσετε ένα παλ κραγιόν

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Αναλυτικά αυτά που έκανα είναι:

Step 1

Εφόσον μαζέψουμε τα μαλλιά σε μία χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα, βάζουμε το Photo Finish Primer Water της Smashbox που είναι το πιο κατάλληλο για την ακμή που έχει η κοπέλα και δεν θα ερεθίσει το πρόσωπο της. Συνεχίζω με το Skin Foundation Stick στο No0 της Bobbi Brown και επιμένω περισσότερο στα σημεία που υπάρχουν σημαδάκια. Αποχρωματίζω τους μαύρους κύκλους και καλύπτω τα σημαδάκια που δεν καλύφθηκαν με το Ivory από το Creamy Concealer Kit της Bobbi Brown, στη συνέχεια επιστρέφω με το makeup για να εξισορροπήσω το χρώμα στα σημεία που έβαλα corrector και φωτίζω κάτω από τα μάτια με το True Match Concealer στην απόχρωση W1,2 της LOreal. Τέλος σετάρω το πρόσωπο με τη Prep & Prime Transparent Finishing της Mac

Step 2

Στα ματιά, λοιπόν, ξεκινάω με μία πιο πορτοκαλί σκιά για βάση, τη Mischief Minx από τη παλέτα Mischief Minx Personality Palette της Mac και τη περνάω σε όλο το κινητό βλέφαρο. Μετά παίρνω τη Black Eye Shadow της Bobbi Brown και περνάω όλο το κινητό βλέφαρο χωρίς όμως να ξεπεράσω τη πορτοκαλή βάση που έχουμε ήδη και σβήνω πολύ λίγο προς τα έξω. Συνεχίζω με την παλέτα Heavy Metals της Urban Decay και με το χρώμα Pink Rock και περνάω προσεκτικά κάτω από μάτι, με την ίδια σκιά περνάω τη κόγχη του ματιού με πολύ προσοχή ώστε να μην πέσει και πιο χαμηλά.

Step 3

Με ένα μαύρο μολύβι, το Fishnet Always On Gel Liner από τη Smashbox, περνάω την υγρή γραμμή του άνω βλεφάρου. Επιστρέφω με τη μαύρη σκιά και περνάω μία πολύ λεπτή στρώση ρίζα ρίζα στο άνω και το κάτω βλέφαρο. Επιστρέφω κάτω με τη ροζ σκιά και δίνω ακόμα περισσότερη ένταση. Από την ίδια παλέτα παίρνω τη Acoustic και δίνω φως στο δάκρυ του ματιού. Με το πινέλο που έβαλα πούδρα καθαρίζω το πρόσωπο από τυχόν σκιές που μπορεί να μας έπεσαν. Τελειώνω τα μάτια δίνοντας ένταση στις βλεφαρίδες της κοπέλας με τη Sumptuous Extreme Mascara της Estee Lauder. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω διάφορες μικρές διορθώσεις που βλέπω στα μάτια και μετά σχηματίζω τα φρύδια με το Brow Satin στο χρώμα Dark Blond της Maybelline.

Step 4

Πάμε τώρα στο πρόσωπο και κάνω έντονα κοψίματα με το Sculpt Sculpting Powder της Mac. Επιλέγουμε ένα πολύ φωτεινό ρουζ, το Melba Powder Blush της Mac και δίνω φως στα κατάλληλα σημεία με το Sin After Glow της Urban Decay.

Step 5

Σχηματίζω τα χείλη με το Edge to Edge Lip Pencil της Mac και περνάω τα χείλη με δύο κραγιόν για να πετύχω το αποτέλεσμα που θέλω. Πρώτα περνάω με το Tabloid Be Legendary Lipstick της Smashbox που γράφει κορίτσια μου πιο ροζ και από πάνω βάζω το Action Be Legendary Lipstick της Smashbox που είναι πιο μωβ.

footer roula

Sign Up