Τα απόλυτα red lips για τα Χριστούγεννα

Τα απόλυτα red lips για τα Χριστούγεννα

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Την εβδομάδα που μας πέρασε κάλεσα την Δανάη για να κάνουμε ένα Get The Look με ένα άκρως γιορτινό μακιγιάζ. Τη Δανάη την είχα αναλάβει και στον γάμο της και ήθελα από τότε να την χρησιμοποιήσω σε κάποιο video μου. Όσες θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιο video και εσείς, μπορείτε να μου στείλετε μία αρετουσάριστη φωτογραφία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@roulastamatopoulou.com

Step 1

Η Δανάη δεν έχει κάποιο θέμα με την επιδερμίδα της, έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα primer σε stick για βελούδινη, matt βάση, διάλεξα από Smashbox το Iconic Stick Primer, και το άπλωσα καλύτερα με ένα πινέλο από The Body Shop. Συνέχισα με το να αποχρωματίσω τους μαύρους κύκλους και να καλύψω τυχόν σπυράκια με το corrector Matte Clay Concealer στην απόχρωση 02 από The Body Shop. Περνάω σε μία καλυπτική βάση από Rimmel, την Lasting Finish 25H Foundation With Comfort Serum στην απόχρωση 103 και χρησιμοποιεί λίγη ποσότητα γιατί το κορίτσι δεν χρειάζεται περισσότερη. Φωτίζω το πρόσωπο με το Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer της Estee Lauder, στην απόχρωση Light και σετάρω με την αγαπημένη μου πούδρα από Mac,  την Prep+Prime Transparent Finishing Powder.

Step 2

Συνεχίζω με φρυδάκια και παίρνω ένα πιο σκουρόχρωμο μολύβι για να τα κάνω τόσο έντονα όσο είναι και του μοντέλου, επέλεξα το No30 Deep Brown Brow Shaper από Max Factor. Περνάω στα μάτια και στην παλέτα Ultimate Warm Neutrals Shadow Palette από Nyx. Πρώτα παίρνω μία κεραμιδί σκιά (από την 2η σειρά από το τέλος και τελευταίο pan) και δίνω βάθος και σχήμα στα μάτια. Με μία πιο ανοιχτή κεραμιδί σκιά (τελευταία σειρά, δεύτερο pan) κάνω το σβήσιμο πιο γλυκό. Με μία ανοιχτή σκιά δίνω φως κάτω από τα φρύδια (πρώτη σειρά, δεύτερο pan). Συνεχίζω κάτω από τα μάτια με την ανοιχτή κεραμιδί, ενώ για περισσότερη λάμψη στο κινητό βλέφαρο προσθέτω την πιο μεταλιζέ σκιά που βρίσκεται δίπλα στην πρώτη σκιά που χρησιμοποιήσαμε. Δημιουργώ μία πολύ λεπτή γραμμή eyeliner για πιο γατίσιο βλέμμα, με το The One Eye Liner από Oriflame, ενώ με την σκιά που δώσαμε φως κάτω από τα φρύδια δίνω φως ρίζα ρίζα στην γραμμή του eyeliner και στο δάκρυ. Δίνω περισσότερη ένταση στο βλέμμα με την Smokey Eye Mascara από Bobbi Brown τόσο στις πάνω, όσο και στις κάτω βλεφαρίδες.

Step 3

Περνάω στο πρόσωπο και κάνω contouring με τις δύο αποχρώσεις στη δεύτερη σειρά από την παλέτα Holidaze Contour and Spotlight Palette από Smashbox. Παίρνω περισσότερο από το κεντρικό bronzer ζεσταίνω το υπόλοιπο πρόσωπο. Δίνω ζωντάνια στο πρόσωπο με το No41 Bonne Mine Little Round Pot Blusher από Bourjois και με την πρώτη απόχρωση της τελευταίας σειράς της παλέτας φωτίζω τα high points του προσώπου. Για τα χείλη επέλεξα ένα σταθερό κόκκινο liquid lipstick από Seventeen, την απόχρωση 50 από τα All Day Lip Color and top Gloss. Ενώ ολοκληρώνω με βλεφαρίδες, που χρειάζονται αυτή τη περίοδο από Sweed Lashes το ζευγάρι Tet A Tet.

Bobbi Brown Bourjois Estee Lauder Mac Max Factor Nyx Oriflame Rimmel Seventeen Smashbox Sweed Lashes
footer roula

Sign Up