Τα Navy Smokey Eyes της Jessica Alba

Τα Navy Smokey Eyes της Jessica Alba

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Σήμερα έχω μαζί μου την Ειρήνη και αποφάσισα να της κάνω ένα μακιγιάζ με έντονα μάτια  σε μπλε αποχρώσεις από την εμφάνιση της Jessica Alba στα Billboard Awards του 2016. Αν θέλετε και εσείς να λάβετε μέρος σε κάποιο video μου, δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας μια αρετουσάριστη φωτογραφία σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@roulastamatopoulou.com

Step 1

Ξεκινάμε με καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα και το The Primer από Dolce and Gabbana. Για να δώσω ομοιομορφία στην επιδερμίδα της χρησιμοποιώ το The One Everlasting Makeup από Oriflame, στην απόχρωση Porcelain που είναι αρκετά καλυπτικό, για τα βλέφαρα επέλεξα το The One Eyeshadow Primer από Oriflame για να τα αποχρωματίσω. Δεσμεύω τους μαύρους κύκλους της με το 021 Matte Clay Concealer από The Body Shop, φωτίζω την περιοχή με το The One Everlasting Precision Concealer στην απόχρωση Light Nude από Oriflame και σεττάρω με το Sfx Powder της Nyx.

Step 2

Για τα μάτια επέλεξα να ξεκινήσω με το μολύβι από την Rimmel, το ScandalEyes Waterproof Kahl Kajal στην απόχρωση 008 Blue, με αυτό τονίζω την υγρή γραμμή του ματιού και σχηματίζω την γραμμή του eyeliner. Στη συνέχεια παίρνω την Νο12 Midnight Metallic Eye Shadow από Bobbi Brown και δίνω το σχήμα που θέλω να έχει το eye look. Προσπαθώ να μην κάνω σβησίματα, μιας και η Jessica Alba έχει πολύ αυστηρά τελειώματα στο συγκεκριμένο μακιγιάζ, ενώ την ίδια απόχρωση περνάω και στο κάτω βλέφαρο. Για να πετύχω το χρώμα καλύτερα χρησιμοποιώ από την παλέτα της Nyx, Smoke Green Ultimate Multifinish Eyeshadow Palette, την έβδομη απόχρωση και περνάω από πάνω την σκιά που υπάρχει ήδη τόσο στο άνω, όσο και στο κάτω βλέφαρο. Τέλος, δίνω ένταση στις άνω βλεφαρίδες με τη Monsieur Big Volume Mascara από Lancome και δίνω ελάχιστο χρώμα στις κάτω βλεφαρίδες, ενώ αν δεν έχετε έντονες άνω βλεφαρίδες καλό είναι να φορέσετε και ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες.

Step 3

Στο υπόλοιπο πρόσωπο δίνω σχήμα με απαλά κοψίματα με το Brown Blush από Gerovital και δίνω ελάχιστο χρώμα στα μήλα με το Blossomtime Rose Rose Powder Blush από Milani. Στα υψηλά σημεία του προσώπου δίνω λάμψη με το Νο1 Light Gold Touche Eclat Shimmer Stick από Yves Saint Laurent και για να μην δώσω έντονη ένταση επιλέγω να εφαρμόσω με ταμποναριστές κινήσεις. Τέλος, ολοκληρώνω το μακιγιάζ με ένα πολύ απαλό γκλοσσάκι από Max Factor, το 80 Lustruous Sand Colour Elixir Gloss.

footer roula

Sign Up