Το εντυπωσιακό cat eye της Rihanna

Το εντυπωσιακό cat eye της Rihanna

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Πιο αναλυτικά αυτό που έκανα είναι:

Step 1

Ξεκινάω με το make-up της Max Factor, το Facetinity All Day Flawless 3in1 Foundation στην απόχρωση Warm Almond no45 για κάλυψη, χωρίς όμως να βάλω κάποιο primer γιατί το συγκεκριμένο λειτουργεί και ως primer. Συνεχίζω με το corrector και καλύπτω τους μαύρους κύκλους της κοπέλας και χρησιμοποιώ της Bobbi Brown την απόχρωση Light Bisque. Δίνω φως στα μάτια και στο πρόσωπο με το Pro Longwear Concealer της Macστην απόχρωση NW20 και τα σετάρω όλα με μία πούδρα σε ελεύθερη μορφή από τη Mac, τη Prep & PrimeTransparentFinishingPowderκαι δίνω έμφαση στη περιοχή κάτω από τα μάτια.

Step 2

Προχωράω στα μάτια δίνω βάθος με τη σκιά LiquidFireαπό τη MetallicCoverShotEyePaletteτης Smashbox. Με το μολύβι Sapphireαπό τα DoubleWearStay-In-PlaceEyePencilsτης EsteeLauderπερνάω το μάτι ρίζα-ρίζα, πάνω και κάτω από το  μάτι και δημιουργώ έτσι έντονο και παχύ cateye. Το ίδιο μολύβι το φέρνω και πιο ψηλά, κοντά στη κόγχη του ματιού και το σβήνω προς τα μέσα με ένα κοντό πινελάκι. Συνεχίζω να σβήνω με μία σκιά της BobbiBrownΠου ήταν limitededition, μία ίδια είναι η RichNavyEyeShadow, που είναι ίδιο χρώμα με το μολύβι μέχρι να καλύψω όλο το καπάκι. Με το ίδιο πινελάκι σβήνω και το μολύβι που έχουμε κάτω από το μάτι.

Step 3

Δίνω ακόμα περισσότερη ένταση στο μάτι με τη TheColossalBigShotMascaraτης Maybelline. Όταν ολοκληρώσω τα μάτια βάζω και λίγο μαύρο μολύβι από τη Inglot, το no01 KohlPencil, στο τέλος κορίτσια μου γιατί μπορεί σε κάποιες να φαίνεται πολύ έντονο και να μην θελήσουν αυτή τη λεπτομέρεια.

Step 4

Γεμίζω τα φρύδια στο φυσικό τους σχήμα με το MahoganyPerfectlyDefinedLong-WearBrowPencilτης BobbiBrownκαι επιστρέφω με το πινέλο που χρησιμοποίησα για να δώσω βάθος στο μάτι στην αρχή και κάνω λίγο blendστη κόγχη για να μην έχω αυτές τις σκληρές γραμμές. Με ένα πιο σφιχτό πινελάκι κάνω το ίδιο και από κάτω με την σκιά που δώσαμε βάθος.

Step 5

Αρχίζω και κάνω κοψίματα. Με το MediumBronzerτης Shiseido, κάτω από τα μήλα αλλά και στους κροτάφους. Συνεχίζω δίνοντας λίγο χρώμα στα μαγουλάκια με το IndianCruise από τη παλέτα AmberInfaillibleBlushPaint της LOrealκαι δίνω λάμψη με ένα χρυσό highlighterαπό τη EsteeLauder, το HeatWaveBronzeGoddessIlluminatingPowderGalee. Κάπου εδώ επιστρέφω με τη mascaraγια να κάνω το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Step 6

Σχηματίζω με το Boldly Bare Lip Pencil της Mac τα χείλη για να έχουμε λίγο πιο φυσικό και ήσυχο αυτό το σημείο και μαλακώνω το αποτέλεσμα με το δάχτυλο μου. Τελειώνω το look με το Moth To Flame Dazzleglass της Mac για λίγο πιο juicy αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ το Cristi Models!

Bobbi Brown Estee Lauder Inglot L'Oreal Mac Max Factor Maybelline Rihanna Shiseido Smashbox
footer roula

Sign Up