Το iconic look της Gigi Hadid στο Nammos

Το iconic look της Gigi Hadid στο Nammos

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018

Σήμερα κορίτσια έκανα το iconic μακιγιάζ της Gigi Hadid στο Nammos πάνω στην Άννα Μαρία, που είναι ένα κορίτσι που συνάντησα σε κάποιο event μου με την Max Factor, της έκανα πρόταση για να συμμετάσχει στο Get the look και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως έκανα το look.

Step 1

Ξεκινάω με το αγαπημένο μου primer για το καλοκαίρι, το Photo Finish Primer Water So Chill Coconut της Smashbox. Αποχρωματίζω τους κύκλους της κοπέλας με το Light to Medium Bisque Corrector της Bobbi Brown και περνάω στη βάση μου με το No100 Luminous Liquid Foundation από Dolce & Gabbana γιατί θέλουμε λίγο πιο λαμπερό και dewy φινίρισμα. Με ένα πολύ μικρό πινελάκι και δουλεύοντας τοπικά μικρή ποσότητα foundation καλύπτω το σπυράκι που έχει η Άννα Μαρία. Με το W1.2 Ivoty Beige True Match Concealer της LOreal δίνω φως στο πρόσωπο της και σεττάρω πολύ ελαφρά τα σημεία με την πούδρα της Nyx, Sfx Setting Powder.

Step 2

Πάμε στα μάτια και στη Never Say Never Powder Blush Small από Mac, την οποία με ένα αρκετά σφιχτό πινελάκι περνάω σε όλο το κινητό βλέφαρο και λίγο πιο πάνω και κάτω από τα μάτια. Παίρνω τώρα την παλέτα της Estee Lauder, Bronze Goddess Summer Look Palette και με το ρουζ της παλέτας σβήνω τα τελειώματα της σκιάς που έχω ήδη βάλει, ενώ με την πρώτη σκιά και την πιο ανοιχτή της παλέτας δίνω φως κάτω από το φρύδι. Με το highlighter της ίδιας παλέτας δίνω φως στο δάκρυ. Το look δεν χρειάζεται μολύβια και eyeliner, έτσι περνάω στη mascaraκαι επέλεξα την Smokeye Eye Mascara από Bobbi Brown. Στο υπόλοιπο πρόσωπο κάνω πολύ ελαφρά κοψίματα με το Matte Bronze Bronzing Powder της Mac και προσθέτω το ρουζ της Max Factor, το Lovely Pink Crème Puff Blush

Step 3

Περνάω στα χείλη και στα glossy nude lips που θέλουμε να πετύχουμε. Κάνω το περίγραμμα με το Nude Double Wear Stay-In-Place Lip Pencil της Estee Lauder και προσθέτω απλά ένα πολύ απαλό γκλοσάκι, το No120 Non Stop Glamour Oh My Gloss από Rimmerl. Θέλει κορίτσια να προσέξετε το μολύβι να είναι πολύ κοντά στο χρώμα των χειλιών σας ή αλλιώς να το φέρεται πιο μέσα και να μη το αφήσετε στο περίγραμμα. Παίρνω το No201 Vegan Long Lasting Highlighter της 3ina στα σημεία που φοράμε συνήθως το highlighter και χτενίζω ελάχιστα τα φρύδια της κοπέλας. Τέλος, ολοκληρώνω το look με το να απαλύνω λίγο τις σκιές μου με τη βοήθεια του highlighter στα σβησίματα και στο μισό κινητό βλέφαρο. 

3ina Bobbi Brown Dolce & Gabbana Estee Lauder Gigi Hadid L'Oreal Mac Max Factor Nyx Smashbox
footer roula

Sign Up