Το look της Emma Stone στο κόκκινο χαλί

Το look της Emma Stone στο κόκκινο χαλί

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Πριν μερικές εβδομάδες ήρθε στο Workshop μου η Γεωργία και δημιούργησα πάνω της ένα λίγο πιο ρομαντικό girly look, όπως αυτό που επιλέγει η Emma Stone συνήθως στις εμφανίσεις της στο κόκκινα χαλί.

Step 1

Για αυτό το look χρειαζόμαστε μία λαμπερή βάση, έτσι ξεκινάω με το Primer Water της Smashbox και με ένα makeup που έχει πιο φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, το Double Wear Nude Water Fresh Makeup. Αποχρωματίζω τους μαύρους κύκλους της κοπέλας με το Light Bisque Corrector της Bobbi Brown και δίνω φως με το NC15 Pro Longwear Concealer της Mac. Σετάρω το concealer και ελάχιστα το πρόσωπο με τη Prep and Prime Transparent Finishing Powder της Mac.

Step 2

Συνεχίζω με τα μάτια και με τη παλέτα της Smashbox, Ablaze Cover Shot Palette. Παίρνω πρώτα τη Torch και περνάω τη κόγχη, σβήνοντας προς τα έξω και δημιουργώντας έντονη γωνία. Με τη Siesta περνάω όλο το κινητό βλέφαρο. Με τη πρώτη σκιά, ένα πιο λεπτό πινέλο κάνω smokey και στο κάτω βλέφαρο και στη συνέχεια περνάω τη δεύτερη σκιά.

Step 3

Δίνω ελαφριά ένταση στο look με ένα καφέ μολύβι, το 57 Up and Brown Contour Clubbing Waterproof Pencil & Liner της Bourjois, ρίζα ρίζα στις βλεφαρίδες και σβήνω με ένα pencil brush. Συνεχίζω με τη 2000 Calorie Mascara της Max Factor σε μαύρο χρώμα, όσες θέλετε ακόμα πιο γλυκό αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε μία καστανή mascara.

Step 4

Δεν μπορώ βέβαια να συνεχίσω χωρίς να έχω κάνει τα φρύδια της Γεωργίας. Έτσι συνεχίζω με το Mahogany Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil της Bobbi Brown και με τη σκιά Relaxed δίνω φως κάτω από το φρύδι. Επειδή είδα ότι εμένα μου έλειπε, δίνω λάμψη στο βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία με το Tan Pigment της Mac.

Step 5

Πάμε τώρα στο υπόλοιπο πρόσωπο και στα κοψίματα, παίρνω την παλέτα Naked Skin Shapeshifter Contouring Palette της Urban Decay και τη πιο ψυχρή απόχρωση της παλέτας για να κάνω τα κοψίματα στη Γεωργία. Για ρουζ χρησιμοποιώ το Crushed Rose Away We Glow Illuminating Powder της Nyx, συνδυάζοντας όλες τις αποχρώσεις.

Step 6

Τελειώνω το μακιγιάζ με το Flushed Fuchsia Colour Elixir Lipstick της Max Factor και διορθώνω λίγο το ρουζ γιατί είδα ότι μου έφυγε η ένταση.

Πάμε τέλος και στα μαλλιά όπου όπως βλέπετε και στο video δημιουργώ μία πλεξίδα στο πλάι μέχρι τη μέση με τα μισά μαλλιά. Παίρνω και φτιάχνω μία δεύτερη πλεξίδα με τα υπόλοιπα μαλλιά και κάπου στη μέση τις ενώνω σε μία κοινή πλεξίδα. Τέλος, τραβάω

Bobbi Brown Bourjois Estee Lauder Felicia Beauty Mac Max Factor Nyx Smashbox Urban Decay
footer roula

Sign Up