Τα αγαπημένα μου

Τα αγαπημένα μου

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

1.Πρώτο αγαπημένο, που σας έχω αναφέρει αρκετές φορές, είναι τα φουλάρια της Katherina Loretta. Είναι τα πιο όμορφα και απαλά φουλάρια που έχω φορέσει ποτέ. Πρόσφατα απέκτησα αρκετά από αυτά και κάθε μέρα φοράω ένα, είναι κάτι που δεν ξεχνάω ποτέ να πάρω μαζί μου το πρωί. Θέλω να σας ενημερώσω πως στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram τρέχει ένας διαγωνισμός για ένα από αυτά τα φουλάρια, ο οποίος λήγει σήμερα.

2.Συνεχίζω με ένα top προϊόν για τις ημέρες που έρχονται. Είναι ένα το Dry Oil από την Panthenol Extra αλλά με shimmer. Το χρησιμοποιώ κάθε φορά που έχω μία επίσημη εμφάνιση και θέλω είμαι λαμπερή, αλλά και το καλοκαίρι είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιούσα συνέχεια. Το προϊόν αυτό προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη, που είναι  το Α και το Ω στην καθημερινή μου περιποίηση.

3.Τέλος το Miracle Contouring Kit της Max Factor είναι η παλέτα που μου έχει λύσει τα χέρια. Κάθε φορά που θέλω ένα γρήγορο contouring που θα ξέρω ότι θα πετύχει, καταφεύγω σε αυτή τη παλέτα. Είναι η ίδια παλέτα που χρησιμοποίησα και στην Νάνσυ μου για να σας δώσω μερικά tips για το contouring.

footer roula

Sign Up