Τα αγαπημένα μου

Τα αγαπημένα μου

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018

1.Θα ξεκινήσω με ένα τζιν παντελόνι από τα Zara, το οποίο έχω λατρέψει. Είναι ιδιαίτερο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα μου. Καμπάνα τζιν με ένα άνοιγμα στο τελείωμα που κολακεύει το σώμα και δίνει λίγο ύψος στα πόδια.

2.Συνεχίζω με ένα κομμάτι στη συλλογή παπουτσιών μου που αν μπορούσα, θα το φορούσα συνέχεια. Μιλάω για τα συγκεκριμένα σανδάλια από Givenchy τα οποία είναι πολύ βολικά στο πόδι παρά το ψηλό τους τακούνι. Ταιριάζουν μια πολλά outfits και από όσα μηνύματα έλαβα, άρεσαν και σε εσάς πολύ.

3.Πάμε τώρα στην καθημερινή μου περιποίηση και στην νέα κρέμα που μπήκε στην ρουτίνα μου. Ο λόγος για την Κρέμα Ημέρα 24ωρης Ενυδάτωσης της εταιρίας Nac. Είναι μία κρέμα super ενυδατική, περιέχει προστασία από τον ήλιο και δεν μου έχει προκαλέσει κανέναν ερεθισμό όπως αρκετές άλλες. Εδώ να προσθέσω πως η εταιρία Nac είναι ελληνική και λατρεύω όταν ανακαλύπτω τόσο ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.

4.Τέλος έχω να σας προτείνω μία ταινία που είδα και με άγγιξε. Είναι η “Hacksaw Ridge” ή στα ελληνικά “Αντιρρησίας συνείδησης”. Μία πολεμική ταινία που αφηγείται την ιστορία του γιατρού Desmond Τ Dossο, o οποίος υπηρέτησε τον Αμερικανικό στρατό κατά τον Β ‘ Παγκόσμιο Πολέμο. Εκεί πήρε μέρος στη Μάχη της Οκινάουα όπου και αρνήθηκε να λάβει οτιδήποτε οπλισμό και να σκοτώνει οποιονδήποτε καταφέρνοντας να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία της Αμερικής που θα κερδίσει το Μετάλλιο της Τιμής χωρίς να ρίξει ούτε έναν πυροβολισμό. 

footer roula

Sign Up