Τα αγαπημένα μου για τον μήνα Ιανουάριο

Τα αγαπημένα μου για τον μήνα Ιανουάριο

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018

1.Το συγκεκριμένο καρό shirt dress της αγαπημένης μου φίλης, Εύης Καρατζά, ήταν αυτό που λάτρεψα τον μήνα αυτό και σημάδεψε μία πολύ όμορφη ημέρα για εμένα που έκανα τη φωτογράφιση για το blog μου.

2.Λατρεύω γενικά τα leather παντελόνια και το συγκεκριμένο από τη Χρύσα Καλπάκη και το brand της, Libelloula, είναι αυτό που φόρεσα περισσότερο αυτό το μήνα. Λατρεύω τόσο τη ποιότητα, όσο και το χρώμα που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

3.Συνεχίζω με τα προϊόντα μακιγιάζ και το προϊόν που με έκανε λίγο πιο λαμπερή τώρα που ήμουν άρρωστη. Φυσικά μιλάω για τη Silver Strobe Cream της Mac που ενυδατώνει και φωτίζει το πρόσωπο με τον πιο ωραίο τρόπο.

4.Το προϊόν που με εξέπληξε αυτό το μήνα είναι το BuildEm Up Brow Powder της Nyx, που είναι ένα προϊόν που δεν έχω συνηθίσει να χρησιμοποιώ, μιας και με διευκολύνουν τα μολύβια φρυδιών, όμως το συγκεκριμένο με βόλεψε απίστευτα και μου έκανε τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη και εύκολη.

5.Τέλος, πρέπει να βάλω το αγαπημένο μου lip gloss ever, που είναι το Pink Lemonade Lipglass της Mac. Είναι αυτό που επιλέγω κάθε φορά που ψάχνω κάτι να δείξει τα χείλη μου πιο λαμπερά, πιο υγιή, πιο ζουμερά. 

footer roula

Sign Up