Η επανάσταση στην ενυδάτωση έφτασε από την The Body Shop με το ΝΕΟ 100% NATURAL SHEA BUTTER

Η επανάσταση στην ενυδάτωση έφτασε από την The Body Shop με το ΝΕΟ 100% NATURAL SHEA BUTTER

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019

Κορίτσια μου, ξέρετε πως ό,τι σας παρουσιάζω είναι προϊόντα που δοκιμάζω πρώτα, που όντως έχουν απόδοση και τα εμπιστεύομαι! Αυτή τη φορά δοκίμασα ένα ολοκαίνουριο προϊόν από την αγαπημένη μου 100% Vegetarian εταιρεία που σέβεται το περιβάλλον και τα ζώα, την The Body Shop και πραγματικά έγινε must-have στην περιποίησή μου. Ο λόγος για το ΝΕΟ 100% Natural Shea Butter, ή αλλιώς καθαρό βούτυρο καριτέ.

Όλες γνωρίζετε τα εξαιρετικά οφέλη που προσφέρει το βούτυρο καριτέ στη βιομηχανία ομορφιάς. Από το 1994, η The Body Shop προμηθεύεται με βιώσιμο τρόπο το δικό της βούτυρο καριτέ μέσω του προγράμματος της Εμπόριο με Κοινότητες από τον συνεταιρισμό Tungteiya Women’s Association στην Γκάνα. Το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη Δυτική Αφρική, καθώς προσφέρει στην επιδερμίδα και τα μαλλιά εντατική θρέψη και προστασία από την ξηρότητα. 

Το συγκεκριμένο προϊόν να σας πω την αλήθεια μόλις το είδα για πρώτη φορά παραξενεύτηκα, γιατί δεν έχω ξαναέρθει σε επαφή με μια πρώτη ύλη και με ενθουσίασε! 

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Shea butter έρχεται σε στερεή μορφή, καθώς βρίσκεται στη φυσική του κατάσταση, μέσα σε ένα πλαστικό σακουλάκι με περιτύλιγμα από μια οικολογική, ανακυκλώσιμη συσκευασία. Οπότε, αυτό που έκανα πριν το χρησιμοποιήσω, ήταν να τρίψω λίγο το σακουλάκι, για να ζεστάνω το προϊόν και να μαλακώσει. Αφού ήταν στην θερμοκρασία που ήθελα, πήρα μια ποσότητα και την έλιωσα με τα δάχτυλά μου. 

H υφή του είναι πολύ παχύρευστη και βουτυρένια, ενώ αυτό που κάνει είναι να προσφέρει άμεσα εντατική ενυδάτωση σε όποιο σημείο το χρησιμοποιήσω χωρίς να χρειάζεται να περιμένω πολύ ώρα να απορροφηθεί, κάτι που μου έχει λύσει τα χέρια μιας και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. 

Το υπέροχο σε αυτό το πολυχρηστικό προϊόν είναι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω είτε απευθείας μόνο του αλλά και ως βάση για πολλές DIY συνταγές, όπως για lip scrub, μάσκα προσώπου, μάσκα μαλλιών, ενυδατική σώματος και ειδικότερα για ιδιαίτερα ξηρές περιοχές του σώματος. Νομίζω, όμως, ότι είναι καλύτερο όλα αυτά να τα δούμε μαζί live, οπότε παραμείνετε συντονισμένες, γιατί έρχεται το ανάλογο βίντεο προσεχώς!

footer roula

Sign Up