Η καλοκαιρινή μου φωτογράφιση στο Island Athens Riviera για το blog μου

Η καλοκαιρινή μου φωτογράφιση στο Island Athens Riviera για το blog μου

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Σήμερα νιώθω ενθουσιασμένη γιατί είχα την ευκαιρία να δω τα αποτελέσματα της χθεσινής μου φωτογράφισης. Επιτέλους, ολοκληρώθηκε μια δουλειά που ανυπομονούσα να πραγματοποιηθεί. Αυτή δεν είναι άλλη από την καλοκαιρινή μου φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στο Island για χάρη του blog μου.

Στο Island έφτασα κατά τις 14:00 μαζί με τους συνεργάτες μου. Εκεί συναντήθηκα με την φωτογράφο Κύνθια Κινδελή και την αγαπημένη μου ενδυματολόγο Χρυσάνθη Θωμάτος! Αφού συζητήσαμε, προετοιμαστήκαμε, ολοκλήρωσα το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου, ντύθηκα με τις επιλογές της Χρυσάνθης και στις 15:00 ξεκινήσαμε τη φωτογράφιση. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης άλλαξα συνολικά 5 εκπληκτικά καλοκαιρινά outfits...

Για το μακιγιάζ μου επέλεξα κάτι άκρως καλοκαιρινό. Έβαλα έντονες γυαλάδες στο πρόσωπό μου και γενικότερα κινήθηκα γύρω από τις αγαπημένες μου bronze αποχρώσεις. Βέβαια, τόλμησα διαφορετικά χρώματα στα χείλη μου, τα οποία όπως ξέρετε δε συνηθίζω για τις εμφανίσεις ή φωτογραφίσεις μου και το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα καθώς ήταν άκρως επαγγελματικό και ακριβώς όπως το ήθελα. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την Κύνθια, την Χρυσάνθη καθώς επίσης και το Island και τον ιδιοκτήτη και αγαπημένο μου Χρύσανθο Πανά, που μας παραχώρησε έναν από τους prive χώρους που διαθέτει για να έχουμε ένα καλοκαιρινό και όμορφο αποτέλεσμα.

Tα αποτελέσματα της φωτογράφισης, θα τα δείτε μέσα από το blog μου, αλλά και μέσα από τους λογαριασμούς μου στα social media, τους καλοκαιρινούς μήνες για αυτό αναμένετε! :)

footer roula

Sign Up