Η συνεργασία μου με την Ελένη

Η συνεργασία μου με την Ελένη

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018

Πριν λίγες μέρες έκλεισε ακόμη ένας κύκλος συνεργασίας με την αγαπημένη μου Ελένη και την εκπληκτική ομάδα της. Τώρα που έχω καταφέρει να χαλαρώσω, εδώ στην πανέμορφη Σκιάθο, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα και την εμπειρία που είχα και φέτος δουλεύοντας με την Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας, αισθάνομαι ότι εργάζομαι μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά, ξέρουμε  πότε ο καθένας έχει τα πάνω του και πότε όχι, σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον με τα προτερήματα και τα ελαττώματα.

Καθημερινά, φτάνω στο studio 10:30 και στο parking εφαρμόζω το «γρήγορο» μακιγιάζ που σας έχω δείξει. Έπειτα, συναντώ τον αγαπημένο μου Βασίλη Μουλούμπαση, καθημερινά στο café του Alpha όπου μιλάμε για το πώς θα επιμεληθούμε την Ελένη, σχολιάζουμε, γελάμε και ανεβάζουμε insta stories.

Όταν καταφθάνει η Ελένη περιμένουμε έξω από το καμαρίνι της όπου περιμένουμε για να την επιμεληθούμε. Κατά τη διάρκεια που είμαι μαζί της,  πέρα από το ότι κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα, μιλάμε, γελάμε, μοιράζομαι μαζί της τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου! Εμπιστεύομαι απόλυτα την Ελένη και την συμβουλεύομαι, είναι ο μέντορας μου, καθώς τη θεωρώ μια έξυπνη γυναίκα και με βοηθάει πάντα απλοποιώντας τις ανησυχίες μου και κάνοντας τη μέρα πιο ευχάριστη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Για το μακιγιάζ με καθοδηγεί η Ελένη, μου λέει τι ακριβώς θέλει αναλόγως με τη διάθεσή της και εγώ το εφαρμόζω. Συνήθως προτιμά τα καθαρά μάτια με τόση ένταση όση χρειάζεται, ενώ υπάρχουν μέρες που θέλει κάτι πιο έντονο όπως smokey eyes και παίζουμε με τις αποχρώσεις στα κραγιόν. Μερικές φορές, μπορεί να μας συνεπάρει η συζήτηση και να είμαστε στο παρά 5. Όταν η πανέμορφη Ελένη είναι έτοιμη, πάμε προς το πλατό και λίγο πριν βγει στον αέρα την φρεσκάρω.

Την τελευταία μέρα επικρατούσε χαρά, καλοκαιρινή διάθεση στο studio αλλά και backstage.Η χαρά ήταν τόσο έντονη που νιώθαμε σα να κάναμε ένα μεγάλο πάρτι. H εικόνα στο στούντιο θύμιζε κάτι από Χαβάη και όλοι είχαμε μπει σε καλοκαιρινό mood. Νιώθω το συναίσθημα που αισθανόμουν όταν τελείωνε το σχολείο για καλοκαίρι. Έτοιμη να ξεκουραστώ να κάνω τα μπάνια μου, να χαιρετήσω προσωρινά τους αγαπημένους μου φίλους. Περάσαμε όμορφα χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον, ανταλλάξαμε ευχές και υποσχέσεις ότι όποιος χρειαστεί οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει με τον άλλον.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως κάθε άλλη χρονιά, θα είμαι σε αραιή επικοινωνία με την Ελένη. Θα ανταλλάσσουμε ευχές και μηνύματα μέσω των social, ακόμη και συμβουλές beauty και όχι μόνο, καθώς σεβόμαστε η μία τον χρόνο της άλλης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

footer roula

Sign Up