Οι μάσκες που παρουσίασα χθες στην Ελένη και ο λόγος που τις αγαπώ

Οι μάσκες που παρουσίασα χθες στην Ελένη και ο λόγος που τις αγαπώ

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Με αφορμή την χθεσινή μου παρουσίαση στην Ελένη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την τελευταία εμμονή που αγαπώ και χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου, τις μάσκες και scrubs σε μονοδόσεις της Panthenol Extra.

Είναι αγαπημένες οι συγκεκριμένες, γιατί η κάθε συσκευασία περιέχει την ποσότητα που χρειαζόμαστε ακριβώς για μία εφαρμογή. Αυτό είναι κάτι που επιτρέπει στο προϊόν να παραμένει φρέσκο και κανένα συστατικό να μην χάνει την αποτελεσματικότητα του.

Επίσης ξέρετε πως πιστεύω ότι η επιδερμίδα μας έχει διαφορετικές ανάγκες ανά περιόδους, έτσι η Panthenol Extra μου λύνει τα χέρια γιατί έχει μία ολοκληρωμένη σειρά από μάσκες. 

Μάσκες ομορφιάς που δίνουν ένα  δυνατό Boost λάμψης, ενυδάτωσης, αποτοξίνωσης, σύσφιξης, καθαρισμού και απολέπισης στο πρόσωπό σου. Δερματολογικά ελεγμένες και χωρίς Parabens.

Η σειρά περιέχει:
Κρέμα έντονης απολέπισης με κόκκους φλοιού αμυγδάλου

Μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο
Μάσκα άμεσης σύσφιξης με ελίχρυσο
Μάσκα αποτοξίνωσης με κόκκινο σταφύλι
Μάσκα λάμψης με εκχύλισμα μαργαριταριού

Αλλά και τις μάσκες που είχε ήδη που είναι:
Κρέμα ήπιας απολέπισης με κόκκους ηφαιστειακής λάβας
Μάσκα Εντατικής Ενυδάτωσης με λευκό τσάι
Μάσκα για βαθύ καθαρισμό με ενεργό άνθρακα

Αν είστε κ εσείς λάτρεις των μασκών και της άμεσης δράσης τους, προτείνω να δοκιμάσετε τις συγκεκριμένες και να μου πείτε την γνώμη σας στο info@roulastamatopoulou.com. Bρες την δική σου δόση ομορφιάς στα φαρμακεία και σε τιμή που θα πάθεις σοκ! :)

Facebook: https://www.facebook.com/Panthenolextra/
Instagram: panthenolextra

footer roula

Sign Up