Το Christmas Beauty Event του Γυναίκας Υγεία

Το Christmas Beauty Event του Γυναίκας Υγεία

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Την Παρασκευή που μας πέρασε είχα την ευχαρίστηση να παραβρεθώ στο Christmas Beauty Event του κέντρου υγείας και ομορφιάς Γυναίκας Υγεία. Ένα κέντρο που ταιριάζει στην αισθητική μου και που εκεί ενημερώνομαι για όλα τα μυστικά της δερματολογίας και της κοσμητικής ιατρικής.

Είχα την ευχάριστη έκπληξη να μάθω για το μοναδικό, καινοτόμο μηχάνημα που κάνει μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία. Γνωρίζω πως πολλές φοβόμαστε τις ενέσεις και δεν έχουμε δοκιμάσει τη γνωστή σε όλες μας μεσοθεραπεία, έτσι αυτό το μηχάνημα είναι η ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε όλες και να προσφέρουμε ένα δώρο στην επιδερμίδα μας. Πολλές από εμάς δοκιμάσαμε το μηχάνημα και το αποτέλεσμα μπορώ να πω πως ήταν εκπληκτικό.

*Αγγελική Ταρνάρη, Γενική Διευθύντρια Γυναίκας Υγεία

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το κάλεσμα ήταν στις 19:00 στο χώρο τους στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 49 και Ζηρίδη. Δεν έκανα κάποιο έντονο μακιγιάζ γιατί ήξερα πως θα μπω στον πειρασμό να δοκιμάσω κάποια θεραπεία, ενώ το outfit μου το κράτησα απλό και βολικό. Έτσι επέλεξα το αγαπημένο μου γκρι πουλόβερ, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και έπαιξα με boho αξεσουάρ για να δώσω λίγο στυλ.

Φυσικά στην διάθεσή μας ήταν καταξιωμένοι επιστήμονες οι οποίοι μας έλυσαν όλες τις απορίες τόσο για το συγκεκριμένο μηχάνημα, όσο και για νέες τεχνικές στον τομέα της δερματολογίας, της κοσμητικής ιατρικής και της διατροφής. Ενώ είχα την τιμή να  μιλήσω και εγώ με όσες ήρθαν στο event, να λύσω τις απορίες πάνω στο αντικείμενο μου και να μιλήσω για το πόσο σημαντική είναι η περιποίηση για να έχουμε ένα λαμπερό μακιγιάζ με διάρκεια, γιατί όπως σας έχω πει η λάμψη βγαίνει από μέσα μας.

*Dr.Μηνάς Μαστρομηνάς, MDPhD, Χειρουργός Γυναικολόγος-Μαιευτήρας, Εξειδικευμένος σε προβλήματα Γονιμότητας και στη Εξωσωματική Γονιμοποίηση και Αγγελική Ταρνάρη, Γενική Διευθύντρια Γυναίκας Υγεία

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ένα υπέροχο πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χριστουγεννιάτικο χώρο του κέντρου όπου γνωριστήκαμε καλύτερα με όλη την ομάδα του Γυναίκας Υγεία. Ενώ διασφάλισα για εσάς, όλες τις αναγνώστριες μου, που θα επισκεφτείτε το κέντρο υγείας και ομορφιάς Γυναίκας Υγεία να έχετε μία μεσοθεραπεία δώρο για να λάμψετε της γιορτές. Για να πάρετε το δώρο απλά θα αναφέρετε στη ρεσεψιόν το όνομα μου.

*Υπεύθυνες Υποδοχής Γυναίκας υγεία

Όσες ενδιαφέρεστε για μία επίσκεψη στο συγκεκριμένο κέντρο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τμήματα που διαθέτει αλλά και για διάφορες απορίες μέσα από το site τους: www.gynaikasygeia.gr ή μέσω του τηλέφωνου επικοινωνίας: 2106829500. 

footer roula

Sign Up