ΤΟ LOOK ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΣΤΗ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΤΟ LOOK ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΣΤΗ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στα backstage της φωτογράφισης της νέας εκπομπής της αγαπημένης μου Σίσσυς Χρηστίδου, για να επιμεληθώ το μακιγιάζ της. Έτσι, έφτασα ένα απόγευμα της προηγούμενης εβδομάδας στο στούντιο κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν όλοι τους μαζεμένοι από νωρίς (όλη η ομάδα της εκπομπής) και η ενέργεια που εξέπεμπαν ήταν τόσο θετική, σαν μια μικρή γιορτή! Βέβαια, ίσως αυτό οφείλεται και στην αύρα και το ενθουσιασμό της Σίσσυς, αφού κάνει comeback μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση.

Το μακιγιάζ της
Με τη Σίσσυ συνεργάζομαι πολύ συχνά και θα έλεγα πως αυτό που αγαπάει στο μακιγιάζ της είναι τα έντονα μάτια. Γι αυτό και για την φωτογράφηση επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα smokey eye look σε μπρονζέ τόνους που γλυκαίνουν και παράλληλα τονίζουν το βλέμμα της. Φυσικά, για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα μάτια χρησιμοποίησα μαύρο μολύβι και τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες.

Αρχικά, προετοίμασα την επιδερμίδα της με ένα ενυδατικό primer και έπειτα τοποθέτησα στο πρόσωπό της μια κανονική, φυσική βάση, όχι κάτι το εξαιρετικά καλυπτικό, καθώς δε χρειάζεται κάτι τέτοιο, γιατί έχει πολύ καλή επιδερμίδα. Επιπλέον, επέλεξα να κάνω contouring για να τονίσω τις γωνίες της, ενώ χρησιμοποίησα και highlighter για να κάνω την επιδερμίδα της να λάμπει περισσότερο. Τέλος, στα χείλη επέλεξα ένα nude, ροζ κραγιόν, ώστε να διατηρηθεί μια ισορροπία στο look της, αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει και χρώμα.

 

Το hairstyling
Σχετικά με τα μαλλιά της, δημιουργήσαμε ένα half hair bun, κάτι το οποίο της πάει πολύ, γιατί έχει πλούσιο μαλλί και παράλληλα είναι μοντέρνο και αναδεικνύει το πρόσωπό της. Το styling αυτό της το είχα κάνει στα Mad VMA 2018.

Πως γίνεται;
Το χτένισμα αυτό είναι αρκετά απλό για να γίνει, όμως και πολύ εντυπωσιακό. Ουσιαστικά αυτό που κάνω είναι να χωρίζω τα μαλλιά της μισά μισά λίγο πιο πάνω από τα αυτιά και μετά πιάνω το πάνω μέρος σε μια απλή αλογοουρά την οποία στη συνέχεια ξύνω και γυρνάω τα μαλλιά σε ένα κότσο τον οποίο στερεώνω με τσιμπιδάκια. Το κάτω μέρος των μαλλιών της επιλέξαμε να το κάνουμε χαλαρές μπούκλες για να υπάρχει κίνηση.

Σισσάκι μου, καλή αρχή !

footer roula

Sign Up