Το μακιγιάζ που έκανα στην Ελένη Φουρέιρα για την φωτογράφιση του «La Banda»

Το μακιγιάζ που έκανα στην Ελένη Φουρέιρα για την φωτογράφιση του «La Banda»

Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στα backstage του νέου show του Epsilon, «La Banda» για να επιμεληθώ τον Θοδωρή Μαραντίνη. Μόλις τέλειωσα τον αγαπημένο μου Θοδωρή, μου ζήτησαν από την παραγωγή να φροντίσω το μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα. 

Φυσικά και δέχτηκα, αφού την Ελένη την γνωρίζω και έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Έτσι με χαρά επιμελήθηκα και εκείνη. Ξέρω πολύ καλά ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί και βγάζει μια πολύ ωραία αύρα. Αφού μιλήσαμε λίγο για το πως περάσαμε τις διακοπές μας, ξεκινήσαμε μαζί να επιλέγουμε πως θα είναι το μακιγιάζ. Συζητήσαμε με την ίδια και την ομάδα της για το τι θέλουμε να κάνουμε. Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Χρήστος Μπαϊραμπάς και το styling ο Μάρκος Ανδριώτης.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η ίδια ήθελε μόνη της να κάνει τα φρύδια και τα χείλη της, μιας και της αρέσει να έχει τον έλεγχο της εικόνας της. Ξέρει τι θέλει, έτσι δεν αργήσαμε πολύ στο να το βρούμε. 

Αυτό που έκανα, λοιπόν, στην Ελένη είναι μια λαμπερή, καθαρή βάση που απλά ανέδειξε λίγο καλύτερα τα ήδη όμορφα χαρακτηριστικά της, ενώ όπως σας δείχνω και στα tutorials μου δεν βάλαμε πολλές πούδρες, ίσα-ίσα για να σεττάρουμε. Ελαφρά κοψίματα και αρκετές λάμψεις αρκούν για να συμπληρώσουν την βάση της. Τα μάτια τα κρατήσαμε καθαρά και με μόλις 3 σκιές σε γήινες αποχρώσεις δημιούργησα αυτό το look. Για να δώσουμε ένταση στα μάτια και να τα κάνουμε λίγο πιο γατίσια, έκανα μια πολλή λεπτή γραμμή eyeliner και το τραβήξαμε αρκετά. Στη συνέχεια την άφησα να κάνει τα έντονα χαρακτηριστικά της φρύδια, που κάνει πολύ σωστά, και τα nude και ζουμερά χείλη, που την χαρακτηρίζει άλλωστε. Τέλος, επιλέξαμε και της έβαλα έντονες βλεφαρίδες και απλά κάναμε τα τελειώματα. Καλή επιτυχία Ελένη!

footer roula

Sign Up