Εσύ ξέρεις τι είναι το Lash lift για το οποίο μιλούν όλοι (ή μάλλον όλες);

Εσύ ξέρεις τι είναι το Lash lift για το οποίο μιλούν όλοι (ή μάλλον όλες);

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Γράφει η nail arist, Άννα Αλμπάνη

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από τις πλούσιες, πυκνές βλεφαρίδες. Το βλέμμα μεγαλώνει και το πρόσωπο μας φωτίζεται. Γι αυτό και αγαπάμε τα eyelash extensions, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς με αυτές.  Η συντήρηση και το η μετέπειτα φροντίδα τους είναι υπολογίσιμη και το κόστος της υπηρεσίας διόλου οικονομικό.

Εκεί λοιπόν κάπου ανάμεσα στις 2 επιλογές, μάσκαρας ή eyelash extensions, έρχεται η μέση λύση που ακούει στο όνομα Lash lift. Πάμε να μάθουμε τις λεπτομέρειες μια υπηρεσίας που προσωπικά λατρεύω:

Τι είναι το lash lift στις βλεφαρίδες;
Είναι μια νέα μέθοδος που ουσιαστικά αποτελεί τη μετεξέλιξη του περμανάντ βλεφαρίδων. Η εφαρμογή περιλαμβάνει την ανόρθωση των φυσικών βλεφαρίδων με ειδικό patch, την χρήση κερατίνης και προαιρετικά το tinting, την βαφή δηλαδή. Είναι ανώδυνη και μη επεμβατική διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.

Και γιατί να το κάνω;
Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, είναι ιδανική λύση αν δεν θέλεις να προχωρήσεις σε eyelash extensions αλλά θέλεις έντονο βλέμμα.  Είναι μια υπηρεσία που δεν χρειάζεται ούτε περαιτέρω φροντίδα από μέρος σου, ούτε ιδιαίτερη προσοχή. Το αποτέλσμα θα κρατήσει 1,5 μήνα περίπου.

Πως ακριβώς γίνεται;
Ξαπλώνεις και ηρεμείς. Τοποθετείται ένα «καλούπι» πάνω στα βλέφαρά σου και εκεί ο εδικός γυρίζει τις  βλεφαρίδες σου. Οι βλεφαρίδες κολλάνε πάνω στο καλούπι για να πάρουν την κατάλληλη καμπύλη, οπότε και τοποθετούμε το πρώτο υλικό. Μετά από λίγη ώρα εφαρμόζουμε και το δεύτερο υλικό που σταθεροποιεί την καμπύλη της βλεφαρίδας. Στο Τέλος, αφαιρούμε το υλικό και το καλούπι, καθαρίζουμε τις βλεφαρίδες, και αν χρειαστεί τις βάφουμε με την ειδική βαφή.

Μπορεί να βλάψει τις βλεφαρίδες μου;
Όχι. Εφόσον γίνεται από πιστοποιημένο ειδικό τεχνίτη, η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής για τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Τι πρέπει να κάνω πριν έρθω;
Τίποτα. Να μην έχεις βάλει make up βασικά, αλλά και να έχεις βάλει, θα σε ξεβάψουμε εμείς.

Θέλει συντήρηση;
Όχι. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει 6-8 εβδομάδες και μετά τις 8 εβδομάδες, μπορείς απλά να επαναλάβεις τη διαδικασία.

Μπορεί να γίνει χρήση mascara;
Βεβαίως. Αν και μόλις δεις το αποτέλεσμα, θα καταλάβεις ότι ίσως η μάσκαρα είναι περιττή, ειδικά αν προχωρήσουμε και στο tinting.

ALBANH-SIGN_copy_2.png

footer roula

Sign Up