Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια το 2018

Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια το 2018

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

Γράφει η nail arist, Άννα Αλμπάνη

Καθώς αποχαιρετάμε τη χρονιά που φεύγει, κάνουμε μία αναδρομή στις πιο hot τάσεις που είδαμε το 2018 στα νύχια μας. 

Dried flower nail art
Ίσως το πιο ρομαντικό nail look που είδαμε το 2018. Πρόκειται για αποξηραμένα λουλούδια, που τοποθετούνται με προσοχή στα νύχια σου, δίνοντας άλλη διάσταση στο floral trend. 

Jelly Νails
Αν τα αποξηραμένα λουλούδια ήταν η πιο ρομαντική τάση στη χρονιά, τα jelly nails ήταν σίγουρα η πιο funky. Tα Jelly nails έγιναν hot φέτος, μετά από μία φωτογραφία που ανέβασε- ποια άλλη η Kylie Jenner.  Το look θέλει τα νύχια να έχουν το εφέ του Jelly, να μοιάζουν δηλαδή με ζελέ, ή με ζαχαρωτό αν προτιμάτε. 

Tortoise nails
Το nail art που δημιουργεί το εφέ της ταρταρούγας ήταν και παραμένει τάση-και φυσικά όχι μόνο στα νύχια, αλλά παντού. Παράλληλα είναι chic και κάνει εντύπωση. 

Baby Boomer
Μια τεχνική που την είδαμε πολύ στο Instagram το 2018... Ουσιαστικά πρόκειται για γαλλικό μανικιούρ αλλά όμπρε.  Με το baby boomer δημιουργείται μια όμορφη, φυσική διαβάθμιση στα χρώματα του γαλλικού και δίνει μια κομψή 24/7 εμφάνιση στα νύχια. 

Spider Gel
Αν είσαι του πιο απλού, γρήγορου nail art, σίγουρα πήρε το αυτί σου για το Spider Gel. To gel με ελαστική υφή, μιμείται τον ιστό της αράχνης και δημιουργεί ακανόνιστα σχέδια και γραμμές, εύκολα και γρήγορα.  Τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου το Φθινόπωρο του 2018.

ALBANH-SIGN_copy_2.png

footer roula

Sign Up